Беседа:Диалог (вестник)

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Статията е изтрита на 12 септември 2007 г. поради недостатъчна енциклопедична значимост. Архивираната дискусия по изтриването е тук.

Надяваме се тук да протича нормална беседа по темата.

За съжаление статията беше изтрита с 9 срещу 8 гласа, като изтриването направи спирития.

Тук цитирам текста на редактора Разум, който е доста красноречив:

Господа редактори, преди да изтриете статията за вестник Диалог обърнете внимание на мотивите против, които ще ви изложа - те ще бъдат подчертани и ако след като ги прочетете пак изтриете статията, наистина МНОГО ЩЕ СЕ ИЗЛОЖИТЕ пред всички редактори на bg-wiki. Тази статия има ГОЛЯМА значимост, а не ниска (както твърди Nk), защото вестник Диалог е един от първите безплатни вестници в България и е първия безплатен вестник със статия в Wiki. Аз лично го получавам във Варна и ми харесва много. Изданието е много приятно, изцяло позитивно и хиляди варненци го четат всяка седмица. Вестник Диалог е наистина медиен фактор във Варна, защото всички варненски институции редовно го канят, за да отразява събития и ние варненци, разчитаме на това. Не виждам какъв е смисъла на някакви клавишчета, които не живеят във Варна, да трият първо основните варненски медии от страницата Варна, а после да ликвидират статията на един от големите вестници във Варна със много хиляден тираж, изравняващ се с тиражите на националните ежедневници. Тази статия не може да се трие с процедура за обикновено мнозинство, и дори да се опитат да я изтрият тея клавишчета, няма да могат, защото статията за Вестник Диалог спомогна да се развият статии като статията Вестник(там има развита тема за така наречените безплатни вестници - най-модерните вестници в цял свят) и статията Безплатен вестник. Не на последно място, това е единствения варненски вестник, имащ статия в wiki и вие да я триете поради ниска значимост Е ПРОСТО СМЕШНО - няма да има нито един варненски вестник със статия. Осъзнаните се докато е време, защото ще си отрежете клона, на който седите доста бързо. Апропо, вижте какво правят нашите англоезични колеги със статията за безплатните вестници в английската версия на Wiki - [1]). Ако изтриете статията на вестник Диалог, няма да позволите да се развие значимо медийно звено в енциклопедията. --Предният неподписан коментар е направен от Bertram (беседа • приноси) .

Предложете ново гласуване, но след известен период. Засега страницата е логично да остане изтрита. BloodIce 08:41, 12 септември 2007 (UTC)[отговор]
Например, когато вестникът, за който лобирате, навърши поне годинка и все още е на пазара. --Спири / беседка 08:43, 12 септември 2007 (UTC)[отговор]
не можеш да наричаш вестник който е създаден тази година че е "защото вестник Диалог е един от първите безплатни вестници в България" по простата причина че не е тъй кано има стотици други безплатни вестници някой от тях с по 10 години зад гърба --Scroch беседа приноси 10:12, 12 септември 2007 (UTC)[отговор]
Scroch ето това ви изказване показва, че даже не сте се запознали с вестника. Това е първия безплатен вестник чиято политика е да няма повече от 30% реклама в него всичко останало е статии т.е. това си е съвсем нормален вестник НО БЕЗПЛАТЕН! Посочете ми друг такъв. Още повече във Варна!--Коментар на анонимен потребител с адрес 87.126.143.10 (Беседа • приноси).
вестник "Диалог" публикува статия за Уики. Милите администратори може да я прочетат ако желаят има я и на сайта. --Коментар на анонимен потребител с адрес 87.126.143.10 (Беседа • приноси).

ако съвсем случайно някой се интересува.... можете да погледнете ето тук: http://www.newspaperinnovation.com/index.php/2007/10/08/bulgarian-free-weekly/#comments и ако искате вече може да поговорим за възтановяване на страницата на "Диалог" --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 87.126.143.10 (беседа • приноси) .

Пуснете търсене по думата „блог“ в Уикипедия:Благонадеждни източници и Уикипедия:Външни препратки и прочетете изреченията, които я съдържат. Ако искате после може да си поговорим на друга тема. --Спири / беседка 09:34, 16 октомври 2007 (UTC)[отговор]

А вие скъпа разгледайте този...сайт...или така наречен от вас "блог". --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 87.126.143.10 (беседа • приноси) .