Беседа:Монтана/Архив 1

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на стари беседи.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!
Ако желаете да започнете нова дискусия или да подновите стара, моля, направете го на текущата беседа.

Какво значи "Изтриване на картинка, която нямаме право да качваме" - за една от трите снимки в статията? И трите снимки съм ги правил лично - какво и е различното на тази? --Craig72 21:54, 6 август 2005 (UTC)

Вероятно са липсвали данни за лиценз, при качване на картинка е добре да се отбележи кой е авторът и съответно с какъв лиценз може да се ползва картинката. В противен случай се рискува да бъде изтрита. --Ема 23:18, 6 август 2005 (UTC)
Здравей Craig, ето издвадка от дневника на качванията: картинки на Craig. За съжаление на картинките не е отбелязано, че ти си техният автор, нито при какви условия могат да се ползват/разпространяват. Моля укажи на съответните картинки (като щракнеш на редактиране), че ти си фотографът, и прибави лиценз, чрез някой от маркерите, например {{GFDL}}. Затова са били изтрити някои картинки (а при липса на лиценз за съжаление ще трябва да бъдат изтрити и другите). Ако снимките са си твои, горещо ти препоръчвам да се регистрираш в Общомедия и да ги качваш там, а не тук, за да могат да ги ползват всички проекти на Уикимедия. Поздрави, Станислав 06:59, 7 август 2005 (UTC)

Пояснителна страница

Ще бъде ли добре, ако Монтана стане пояснителна страница? Има град с такова име, щат в САЩ и кой знае още какво. --GVF 18:35, 11 април 2006 (UTC)