Катрин Сиачоке

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Катрин Сиачоке
колумбийска актриса
Родена
21 януари 1972 г. (52 г.)
Актьорска кариера
Активност1995 –
Значими ролиРоса Емилия
(Войната на розите)
Дебора Буенростро
(Изпитание на любовта)
Марсия Ернандес
(Земя на страстта)
Инес Вайехо
(Чужди грехове)
Доня Илда Сантана
(Силикон за Рая)
Игнасия Конде
(Съседската къща)
Семейство
СъпругМигел Варони (1997)

Уебсайт
Катрин Сиачоке в Общомедия

Мария Алехандра Катрин Сиачоке (на испански: Maria Alexandra Catherine Siachoque) е колумбийска актриса. Известна е с отрицателните си роли в испаноезични теленовели, като „Войната на розите“, „Изпитание на любовта“, „Земя на страстта“ и много други.

Биография[редактиране | редактиране на кода]

Родена е на 21 януари, 1972 г. в град Богота, Колумбия. Дъщеря е на Феликс Сиачоке и Бланка Гаете. Омъжена е за аржентинския актьор и режисьор Мигел Варони.

Кариера[редактиране | редактиране на кода]

В кариерата си Катрин Сиачоке е играла в много продукции на компания Телемундо, като „Къде е Елиса ?“, „Изпитание на любовта“, „Отмъщението“, „Любов в пустинята“ и други. Въпреки че е известна с отрицателните си роли, през 2008 г. изиграва ролята на Илда Сантана Флорес в теленовелата „Силикон за Рая“, където се превъплъщава в любяща и загрижена майка на две деца в бедно колумбийско семейство. През 2010 г. взема участие в теленовелата „Къде е Елиса ?“. Следва важна роля в теленовелата „Съседската къща“, където си партнира със съпруга си Мигел Варони, Марица Родригес, Габриел Порас, Карла Монрой и др. През 2014 г. се завръща след три години отсъствие с ролята на Естефания Перес Идалго в теленовелата „Кралица на сърца“.

Филмография[редактиране | редактиране на кода]

Външни препратки[редактиране | редактиране на кода]