Уикипедия:Кръчма/2007

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на старо обсъждане в именно пространство „Уикипедия“. Моля, не редактирайте съдържанието на страницата! Ако желаете да започнете нова дискусия или да подновите стара, моля, направете го на текущата беседа.

Иван Костов, редакторска война - тройно връщане

Преместено от У:Р, където беше преместено от У:ЗА --V111P 07:31, 8 януари 2007 (UTC)

На статията за Иван Костов се разгоря конфликт между мен иIvanko. Той отказва да дискутира спора на беседата на страницата и вече три пъти възвърна редакциите ми, нарушавайки У:ПТВ. Моля Ivanko да бъде блокиран и да се вземат адекватни мерки за разрешаването на спора. Майор Деянов 21:33, 2 януари 2007 (UTC)

Майоре, пак сблъсък с врага, нали! Аз пък ще ти обърна внимание на избирателните ти промени по различните статии, които дори не си си дал труда да напишеш, на което му се вика вандализиране в повечето случаи. Освен това Уикипедия не е място за пропаганда на това, което си чул от партийния си лидер. Също така, добре е да си контролираш нервите и да се опиташ да приемаш фактите такива каквито са. --Ivanko 21:43, 2 януари 2007 (UTC)

Освен това Уикипедия не е място за пропаганда на това, което си чул от партийния си лидер. - много категорично се съгласявам! Не на партийната пропаганда на СДС, ДСБ и всякакви други разнебитени формацийки! Тук не е място за възхвала на никакви Командири, Класни, Дружини, Биберони и други, а хранилище на световното знание... което пази в себе си и статията на Костов от 30 ноември 1989 в "Работническо дело".

и да се опиташ да приемаш фактите такива каквито са. - искрено те съветвам да го направиш. Историята, живота и Уикипедия не са като предизборен клип на Командира - в тях има и други мнения, други факти и други цветове, не само твоите собствени. Майор Деянов 21:54, 2 януари 2007 (UTC)

Давай, обърни ми внимание на избирателните редакции - посочи ми в коя от тях съм извършил безпардонно нарушение на правилата на Уикипедия, за което не съм бил овъзмезден или наказан. Щото и аз мога да ти обърна внимание на някои случаи от взаимната ни памет, в които без изобщо да полагаш усилия да се поправиш, неколкократно си нарушавал правилата. Говорят ли ти нещо "НКВД" и "Списък на терористични атаки"? Майор Деянов 21:54, 2 януари 2007 (UTC)


Поради острия недостиг на администратори ще се опитам да призова към разума на двама ви:

  • Майоре, ПТВ иска повече от три, т.е. засега е на ръба. Теоретично можеш да направиш и ти трето връщане, а не него ще е четвърто, но (както наскоро изпитах на гърба си) администраторите не винаги броят добре до 3-4. Преспи и погледни нещата на свежа глава утре!
  • Иванко, опитай се да приложиш своя съвет към самия себе си - ти наясно ли си кой е твоят партиен водач, какво той/тя ти казва и какво много би искал(а) да не разбереш, и доколко безпристрастно приемаш фактите каквито са? Горното предупреждение и към теб - ще мине администратор, я преброи вярно, я не - като едното нищо ще блокира и двама ви.
  • обща забележка и към двамата - имате си лични беседи, спорете по тях. Опитайте се тук да има кратка, ясна и безспорна заявка - четири препратки с връщания от заявителя, еднократно обяснение от обекта на заявката! Ако не обърнете внимание на тази ми забележка, аз обещавам да местя цялата секция на У:Р, дори ако в резултат двамата идеологически врагове да се обедините срещу мен! -- Златко ± (беседа) 22:07, 2 януари 2007 (UTC)
Аз съм съгласен, благодаря ти за помощта. Нямам намерение да я връщам тая статия още Х пъти - за разлика от него, се уча от грешките си. Майор Деянов 22:12, 2 януари 2007 (UTC)

Съветвам лицето с прякор Майор Деянов да обърне внимание на поведението си и да спре с личната си оценка по различните политически теми, специално тази за Иван Костов. Както и с целенасоченото търсене и създаване на конфликти. Не смятам, че енциклопедията е място за изразходване на негативна енергия. Мисля, че това ще бъде в полза на всички. --Ivanko 08:07, 3 януари 2007 (UTC)

А аз пък те съветвам да последваш собствените си съвети - да не обсъждаш в беседите крайно спорните си промени и да ги връщаш с половин буква резюме, позовавайки се на собствения си светоглед е точно това - личната ти преценка. "Създаването на конфликти", както го наричаш, не е нищо повече от противопоставянето ми на опита ти мазно-мазно да втъркаш синята си пропагандичка между редовете. Майор Деянов 13:12, 3 януари 2007 (UTC)

Айде някой да отрезви

Аз мисля ти също да си ебеш мамата и да заминаваш на друг сайт, най-добре си направи твой. Там администрирай както ти харесва, подбирай си участниците по вкусове и интереси. НО: щом си тука, ще спазваш! Никой не те е викал, затова не претендирай. Тука личните нападки са забранени. Ако не ти харесва какъв съм и какви са ми вкусовете, си ДЛЪЖЕН да не го казваш. Ще си държиш своето мнение за себе си. --ИнжИнера 07:20, 25 януари 2007 (UTC) Стабилен Stable
Ще изразя пълна и безрезервна подкрепа за ето тази част от изазването: "Ако не ти харесва какъв съм и какви са ми вкусовете, си ДЛЪЖЕН да не го казваш. Ще си държиш своето мнение за себе си." Вече претърпях подобно отношение и е факт, че неправомерните квалификации, каквито то представляваше към моите вкусове, правят отблъскващо впечатление... Това сипене на определения за чиито и да било вкусове трябва да се запрети под страх от блокиране, иначе балканската грубост просто ще си остане безконечна. Bogorm 19:31, 1 юли 2008 (EET)

Позволявам си да напомня на:

  1. ИнжИнера, че имаше едно гласуване за блокирането му за период от 3 месеца. Само процедурни трикове на най-верните му поклонници предотвратиха това.
  2. Администраторите и другите, които участваха в дебата тогава, че е редно да възобновим дискусията, относно блокирането на потребители с арогантен и откровено циничен речник.

Освен това очевидно е, че изявите на лицето продължават и е нужна администраторска ръка. Моля, вземете мерки! --Асен беседа 09:58, 25 януари 2007 (UTC)

Позволявам си да ти обърна внимание, че аз НИКОГА не съм изказвал мнения за нечия лична страница или за нечии вкусове и предпочитания, точно както е по укикипринципите. Точно заради тях ще продължа да псувам всеки един боклук, който дава мнения за някого, неговите вкусове и предпочитания или за нечия лична страница. Или да млъква, или да се махва оттук.
Моите ... ъъъъ... пререкания с тебе и с други винаги са по конкретен повод, без да засягат опонента ми като личност по принцип. След решаване на конкретния проблем не се занимавам повече и не натяквам никому нищо. --ИнжИнера 10:25, 25 януари 2007 (UTC) Стабилен Stable
Именно за... ъъъъъъ... пререканията ми е думата: Аз не приемам арогантните и цинични изразни средтсва за нормални, желани и приемливи в Уикипедия. Както си видял, аз също не се водя по това с коя личност имам пререкание. --Асен беседа 10:36, 25 януари 2007 (UTC)
Ама аз нямам нищо против теб лично, слабо ме интересуваш. Яж си палачинки, пий ракия и псувай, но ако обичаш, цапай си вкъщи, без да се занимаваш с Уикипедията. Начина на изразяване, който ползваш си е твой проблем, но защо сме длъжни да ти търпим цинизма и обидите - да, тези същите, които нямат никаква връзка със свободата на словото, а само с липсата на елементарно възпитание? Вече все повече се убеждавам, че са необходими спешни мерки от страна на адрминистрацията, дано да поглеждат тук. --Predavatel 10:59, 25 януари 2007 (UTC)
Като не може да научиш ТУКАШНИТЕ правила, ще търпиш. Ще ти повторя мот-а-мо пак написаното по-горе, дано втория път го разбереш: „Аз мисля ти също да си ебеш мамата и да заминаваш на друг сайт, най-добре си направи твой. Там администрирай както ти харесва, подбирай си участниците по вкусове и интереси. НО: щом си тука, ще спазваш! Никой не те е викал, затова не претендирай. Тука личните нападки са забранени. Ако не ти харесва какъв съм и какви са ми вкусовете, си ДЛЪЖЕН да не го казваш. Ще си държиш своето мнение за себе си.“
С това, че пишеш мнение за изразените на личната ми страница вкусове и предпочитания си в такова голямо нарушение, че още 5 пъти да те напсувам, никой няма да се трогне. Ама не ми се занимава повече с тебе. --ИнжИнера 13:43, 25 януари 2007 (UTC) Стабилен Stable

Скърших се да се хиля :-) Особено симпатични са ми Викисутяжничество, Викиневроз и Википедиацентризм. Изобщо не могат да се сравняват с английските си версии по постигнат ефект върху джигера Ухилен съм --Поздрави, Петър Петров 18:03, 30 юни 2007 (UTC)

А, как пропуснах Арбитражный паралич Ухилен съм --Поздрави, Петър Петров 18:05, 30 юни 2007 (UTC)

Да, много са хубави, великолепни препратки, обаче защо заглавната препратка (Болезни википедистов) не работи? Бих искал да прочета и други, а без обединяващата страница няма да мога... Bogorm 19:01, 1 юли 2008 (EET)