Уикипедия:Нови потребители/2005

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив на Уикипедия:Нови потребители за 2005 година
Архив Тази страница от именно пространство „Уикипедия“ е вече стара и неактуална. Съдържанието ѝ се пази от исторически интерес; моля, не го редактирайте! Прегледайте настоящата ѝ версия (ако има такава) или инициирайте обсъждане за актуализация.

кариZма

Эдравейте приятели! Аэ сьм Миро от полэващата се с добра,лоша,или никаква слава група или по скоро "ДУЕТ";),но най правилно Проект носещ името с което се подписвам тук. Karizma 20:35, 26 яну 2005 (UTC)

LuDiA

Здравейте. Казвам се Стефан Лашовски , ученик в 9 клас. Запален съм по компютрите,образованието и бойните изкуства. Как попаднах на сайта ли? Трябваше да напиша доклад по литература и докато си гледах предаването мрежата, този сайт беше в топ 5 на седмицата. Само да дойде лятото и няма да стана от компютъра. Искам да помогна с каквото мога. Защо сам толкова ентусиазиран? Много хора на моята възраст търсят информация в интернет ,и аз искам да им помогна да я намерят. А този сайт е точно мястото кадето могат да намерят каквото им трябва. --LuDiA

nik666

Здравейте, казвам се Николай, студент съм по европеистика в Русенския университет. На практика се интересувам от почти всичко което може да ви дойде наум, но съм особено запален по астрономия, компютри, политика, дипломация и история. Попаднах на wikipedia случайно, докато търсех в google материали за една курсова работа. Привърженик съм на идеята за свободен софтуер, поради което съм запален по подобни проекти на добра воля.

Nik666 21:58, 17 фев 2005 (UTC)

Jabata

zdraveite,kazvam se Megi i sum tipi4nata sredna statistika.na 35 god imam dve sladki hlapeta i muj kogoto mnogo obi4am.interesite mi mnogo 6iroki.vsu6tnost opitvam se da buda seriozen goliam 4ovek no deteto v mene ne6te da si otide taka 4e tova sum az edno goliamo dete.

Делян Ковачев

Здравейте, от доста време следя Wikipedia-та, но не съм се сещал да посетя "беседата". Предимно правя редакции свързани с България в английската версия на Wikipedia. Живея в САЩ от 13 години и работя в Sikorsky Aircraft. На КариZма имам всички дискове и компилации (легални разбира се) които могат да се купят от BulgarianCDs. --Делян 15:16, 21 фев 2005 (UTC)

heliofob

Здравейте, Казвам се Йордан, и не мразя чак толкова слънцето както може би изглежда по прякора, който ползвам. Занимавам се ливгвистика, журналистика и уеб и графичен дизайн, но никога не съм знаел ТОЧНО какви са интересите ми :-)... Явно всичко което ми е интересно, т.е. много неща. Все още не знам с какво мога да съм полезен на Уикипедия, но си мисля, че времето ще покаже. А! Попаднах тук чрез търсене в интернет на различни истории за една невероятна битка от Втората световна война и после прекарах няколко дена в четене, докато не стигнах до тази страница. Това е от (и за) мен. Поздрави!

Denitza

Zdraveite! Az sym Denitza. Mnogo se radvam 4e jiveq v takova Internetsko vreme :) Strahotno e, 4e kakvoto i da potyrsq vinagi go namiram. Vqrno 4e informaciqta na Bylgarski ne e tolkova mnogo, no s razvitieto na tozi proekt tova 6te se promeni! :)

Phpetrow

Здравейте!

Казвам се Петър Петров.

На страниците на Уикипедия попаднах случайно, търсейки информация за конкретна личност. Това, което видях, особено в категорията Българи, не ме удовлетвори.

Тъй като разполагам с много информация в това отношение, реших да я споделя с останалите.

Надявам се в много скоро време да излезем в звездната орбита на Уикипедия. За това е необходимо много малко - да удвоим, а за по-сигурно да утроим броя на статиите на български. Поне, лично аз, ще се постарая това да стане.

--Phpetrow 08:59, 3 мар 2005 (UTC)

Александра

Занимавам се с компютърна лингвистика, машинен превод и разпознаване на реч.

За сега толкова за мен. icq-349475286

FREI

Здравейте! Аз съм Янка Николова и съм очарована от идеята на Уикипедия. Работя като адвокат, а интересите ми са толкова разнородни, че и аз немога да ги изброя. Надявам се да помогна със знания за компютрите (хардуер), известни личности и най вече КУХНЯ!!! Вече не помня и как попаднах на сайта, но беще случайно. Всеки може да се свърже с мен на ICQ 96473748 --FREI 08:21, 14 мар 2005 (UTC)

Tsarev

Здравейте всички! Казвам се Мартин Царев - ученик в 10 клас, ГПЧЕ "Иван Вазов" - град Смолян.

Изключително харесвам и подкрепям идеята за безплатната енциклопедия. Вече няколко пъти ми се е налагало да търся важна, достоверна и класифицирана информация за училище. Разбира се, в Интернет има много материали, но трябва даоста да се поровиш, за да намериш точно това, което ти трябва, а систематизирането също отнема много време.

Реших да допринеса за развитието на българския вариант на WikiPedia, като добавя част от информацията, която сам съм търсил, превеждал, систематизирал и обработвал за училищни нужди. Мисля, че няма да е лошо също така да преведа част от стаиите от английския вариант на енциклопедията за българския.

Затова приканвам всички - помогнете на Уикипедия - българската свободна енциклопедиа да стана НОМЕР 1 сега и на всички времена! Това е бъдещето!

Относно моите интереси - занимавам се с разработка на компютърен софтуер, уеб дизайн и изграждане на компютърни мрежи.

Ако някой иска да се свърже с мен, може да ми пише на ICQ: 248647897

--Мартин Царев 17:19, 8 мар 2005 (UTC)

Pooh

Казвам се Николай. От В.Търново. Грамотен, неосъждан и ерген. :-))Интереси - надявам се, достатъчно различни. В дипломата ми пише инженер-химик, но не се надявайте, че съм втори Ломоносов или Менделеев. Май се опитах да се регистрирам два пъти, но обещавам да не се повтори.213.222.49.246 07:50, 14 мар 2005 (UTC)

Marcel

Здравейте! Аз съм Marcel. Интересувам се от философия, литература и футбол.Nick-ът ми идва от името на любимия ми писател- Marcel Proust. Радвам се, че мога да помогна с нещо за събирането на инфомация за Уикипедия. Доколкото видях, българското издание е сред най-напредналите! Попаднах първо на чуждестранно издание, а наскоро разбрах за българското.

budjypumpi

za vas nau4ih ot Spisanieto..padam si enciklopedi4na natura ,6e pomogna s kakvoto moga ..redakciata kojto napravih e to4na .sus sigurnost go znam .tova e rodnoto mjsto na maika mi.po natatuk 6e vkaram po podrobna pnformaca za tova selo.

BatGeorgeone

Здравейте , казвам се Георги и съм на 25 години. Родом съм от Добрич, до преди няколко седмици живях в Бирмингам (ВБ) но се завърнах. Завършил съм семестриално във ВСУ Варна, специалност Мениджмънт в Международния Бизнес към факултет Стопанско Управление, не съм се дипломирал все още. Ветеринарен техник и лаборант съм по средно образование. От няколко години в живота ми навлезе сериозно Интернет и Модерните технологии и сега съм силно зависим от тях. Част от виталните ми нужди са Интернет, сностен компютър и Линукс , за съжаление майка ми констатира че вода и храна са неща които пренебрегвам често.Обичам да се забавлявам, да спортувам, да се разхождам , да си губя времето - знам безброй начини за това, обичам да мечтая, често го правя, обожавам жените във всякакви разновидности и цветове без да изпадам в крайности, само че от няколко месеца не мога много да им се отдам, имам си сериозна приятелка вече близо година а тя е ревнива , пък и аз съм честен все пак, вервайте ми ... Навремето много щуротии правех, и пиех много и ядях много , много неща правех по много , сега се старая да бъда по умерен, и чер дроб не ми остана а и взех да пълнея лесно та софросюне ми е мотото , а, и хармониа, дори имам татос на рамото с Ин и Янг, обожавам хармонията и равенството, много лудо шофирам също, и колело карам когато мога , ама най-обичам да шофирам, не бързо ама агресивно , ръчната спирачка ми е пръв инструмент , ама беше то сега тук нямам кола , даже и колело нямам , то и лаптопа ми още е в Англия, аве почти нищо нямам , ама си мисля че съм щастлив, налага се все пак иначе трябва да ми е гадно, ама то не ми е , поне не много, много говоря , и умно и тъпо и весело и тъжно , както са казали хората от устата си страдам, ей затва сега съм тук , но пък може да е за хубаво, малко ми липсва старият емигрантски живот затова се отдавам по-често на Линукс и на Интернет,и странното е че и порно не гледам вече толкова много , само понякога , казано накратко Аз съм един сравнително нормален обикновен средно статистически гражданин на РБ. А, забравих , в казарма не съм ходил , те ме искат ама аз тях не, май съм бъзльо, но иначе обичам родината.

Прави приноси за Уикипедия тогава и ще стигнеш далеч.вЕрвай ми! --Gregg беседа приноси 11:59, 15 апр 2005 (UTC)

Благодаря за куража , да, ще опитам да допринасям за Уикипедия.

Slow

Здравейте, казвам се Радостина и съм студентка в СУ Климент Охридски.Попаднах на Уикипедия когато ми се наложи да подготвя интересен урок по математика, за училището в което стажувам.Страшно много ми допадна идеята за енциклопедия, обновявана от собствените си читатели.Интересувам се от история, цивилизации,география,езици. Това е което ми хрумва в момента:).

Luoni

Luoni

Hi xora.Az redaktiram sraniuite s jivotni.

alhimikat

казвам се Симион живея в Софиа и скоро намерих този сайт става ми все повече интересен и се надявам да откривам все повече инфо за това което търся.Имам разнородни интереси като например -книги, компютри, технологии, конспирация, жени , запознанства с но ви умни и интересни хора и т.тн. Виждам че има интересни хора тук затова с удоволствие бих си кореспондирал с вас на icq 277333381

Poli

Усмивка и здрасти от мен. Казвам се Павлина Янева/ за приятелите Поли / и съм инструктор по аеробика, пилатес, каланетика, тае-бо. Мисля, че мога да съм полезна със статии в тази област. Може би и не само в тази.Много се радвам,че открих Уикипедия,защото съм страшно любопитна и май открих още едно място, където това е само от полза.212.36.8.140 09:42, 25 апр 2005 (UTC)Poli

Wiki

Здравейте! Казвам се Стефан Иванов. Студент. Уча в СУ "Св. Климент Охридски", магистърска програма - "Електронен бизнес". Бакалавърския ми профил е "Информатика". Обичам компютрите и футбола. Това, което ме доведе тук е желанието ми да се запозная по подробно със самата органиазция на Уикипедия.......както и да допренеса с каквото мога за нейното разрастване и развитие.

Георги

Здравейте. Казвам се Георги и съм от София. Много ми харесва уикито!!! Радвам се че българската версия се развива толкова добре:) Ще е хубаво всички езици да се развият колкото и английската, че и повече. А ако допринеса с нещо би било перфектно:-)Ухилен съм Благодаря на всички:-) Идеите които споделя WikiPedia са бъдещето Ухилен съмУхилен съмУхилен съмУхилен съм!!! --Георги 20:05, 30 апр 2005 (UTC)

stealth

Здравейте, фен съм на свободата! Включително и на идеята за свободна документация и софтуер с отворен код. В момента съм студент, кандидат инженер - уча последна година комуникационна техника и технологии. Ще се опитам да помогна, но нищо конкретно не обещавам, защото не ме бива много в писането ;-) Stealth 16:11, 8 май 2005 (UTC)

Райко Белопитов

princeYuki

Здравейте на всички! Аз съм Симеон, на 20 години. От Пловдив съм. Заел съм се със задачата да правя статии за музика, актьори, филми и тн. Много УикиОбич! --PrinceYuki 11:26, 9 май 2005 (UTC)

Funy

Моите адмирации към всички уикипедианци!

Казвам се Стефан. Ще се радвам да допринеса с нещо във всички сфери на познанието, в които се чувствам компетентен.

Сфери (но всичко е взаимосвързано), в които проявявам особен интерес:

- Зоология/Етология

- Астрономия

- Интелектуална собственост

Funy (≠ funny)

Mincov

Здравейте казвам си Ивелин и съм на 29 години.Съвсем случайно попаднах тук но тази идея искренно ме завладя и с каквото мога да бъда полезен ще го направя.Интересувам се от туризъм,пчеларство фотография съвсем любителски и филателия.Между другото следвам и ветеринарна медицина.

Miro

Мое хоби и професия е театъра. Занимавам се с преподавателска, изследователска и научна работа в тази област. Интересуват ме всякакви причудливи машинки и механизми, илюзионни трикове и технологични открития от близкото и далечно минало, които тясно кореспондират с работата ми - свързана с технологията и сценографията за куклен театър. Ще се радвам, ако моите познания могат да бъдат интересни и полезни някому.

А в Уикипедия попаднах случайно, ровейки в интернет между картинките на разни сложни, геометрични фигури - в случая разглеждайки линкове към фигурата додекаедар.

ТheDevil

Сега... първо да кажа, че дяволът изобщо не е черен да не стане после някоя обърквация ;). Иначе съм от Стара Загора, неосъждан... поне докато НСБОП не нахълта вкъщи и не изнесе компютъра на който се мъдрят повече от 4000 мп3-ки с неясен произход ;). Та докато дойде този мрачен ден, ще се опитвам да допринеса нещо по въпросите на историята, биологията и филмовото изкуство, естествено и за региона в който живея :). 212.39.73.142 19:38, 12 май 2005 (UTC)TheDevil

Видински

Здравейте! Занимавам се с научна и изследователска работа в областите Философия и Литературознание. Преподавам история на философията като хоноруван преподавател в СУ, където съм и докторант.

Възможности: Мога да допринеса към идеята "Уикипедия" с преводи от английската версия, както и редактиране/писане на нови статии.

Интереси: философия, литература, съвременна българска литература, copyleft, филми и Уикипедия

Vidinsky 10:59, 13 май 2005 (UTC)

Komitata

Живея в София. Любима тема ми е Втората световна война и . Глупостите, които се изприказваха напоследък по телевизията, ме подтикнаха да видя какво пише във Уикипедия.

История на България и Интернет са други неща, които ме вълнуват. Особено ме удивлява липсата на спомени за социалистическия период, където се надявам да допринеса.

Komitata 11:47, 15 май 2005 (UTC)Komitata

Радо

Здравейте и от мен:) Както повечето от вас, така и аз попаднах случайно на Уикипедия и бях очарован от идеята. Надявам се да мога да допренеса за развитието на българската секция. Поздрави, Радо

Jazzblues

Здравейте, съвсем прясно се записах и вече много ми харесва тук. Ще се опитам да обогатя музикалната секция за джаз, блус, рок и класическа музика. Дано да съм полезен. Jazzblues 18:16, 17 май 2005 (UTC)

Бразилия, Южна Америка, португалски, испански език и др.

Здравейте, Казвам се Петър, на 26г. от София. Живял съм в Бразилия и познавам други страни от Южна Америка. По този повод ми е приятно да помогна с каквото и да е българската част на Уикипедия да стане по-голяма и по-богата на информация. Ако имате нужда от помощ с порт. и исп. език пишете.

PetarvasPetarvasPetarvas

allilinin

Като за добре доиъл в българската част на wikipedia си позволих да сложа началото на статйя за родното ми място : Красно Село/ София / България. Интереси: Архитектура, Дизайн, Фотография. Ще се радвам на историческа информация за Красно Село а също и стари снимки карти и плакати.

darsie

Здравейте! Казвам се Дарина. На 28 г. съм, от Варна. По професия съм счетоводител. Wikipedia е хубава идея и ще направя каквото мога, за да не угасне.

Victoria

Уча философия в софийски университет, 3ти курс. Интересувам се от психология, от езици и методика на преподаването им и dr. --83.228.113.25 00:10, 1 юни 2005 (UTC)

Ваклина

Казвам се Ваклина и съм психолог,много ми харесва идеята за свободна енциклопедия и ще допълня липсващите статии по психология.Интересувам се от психология,религия,култура,история,книги(чета напоследък fantasy) и много други неща.

Здрасти! Аз съм Искра - бакалавър по математика и програмист :) Надявам се да си сътрудничим :).

Аси

Здравейте на всички, ами нещо за мен ... на 18 години съм, тази година завърших средното си образование със специалност информатика и информационни технологии. Разбира се не мога да кажа че само до тук се ограничават интересите ми - много обичам морето :) и всичко свързано с него, обичам и космоса ... може би бих заобичала и извънземните незнам :), много са ми любопитни и птиците, като малка все съм чудела на приказките, в които хора са владеели техния език ^-* ... общо взето харесвам всичко, което придизвиква несъзнателните ми усмивки :) обичам и много да чета, именно за това и много ми хареса идеята за виртуалната енциклопедия и ще се радвам да допринасям за нейното развитие . Asi 07:45, 9 юни 2005 (UTC)

Azazelo

Здравейте. Казвам се Янчо Михайлов и съм студент по филмова и телевизионна режисура. Освен от кино се интересувам от музика, фотография, психология, реклама и разни други неща. Надявам се да си бъдем полезни! 82.101.66.191 15:37, 10 юни 2005 (UTC)

Ico

Здравейте, аз съм студент в УНСС. Отскоро разбрах за Уикипедия и ще се надявам да допринеса за развитието на уики-знанието. Интересувам се от география на България и история на Втората световна война. Това е засега. Чао!

Атанас Димов

Здравейте,казвам се Атанас Димов и се интересувам най-вече от история на България,политика,археология и спорт.Роден съм на 31.12.1984 и в моминта следвам право в ПУ"Паисий Хилендарски".

Приемайте ме за нов потребител

Въпреки, че нямам необходимите приноси и стаж, моля да ми разрешите да гласувам от тази потребителска сметка, ако не ми разрешите, ще гласувам от старата, но не бих предпочел. --Кили 03:36, 16 юни 2005 (UTC)

Мартина Стоянова

Аз съм Мартина Стоянова, на 21 години и съм от Горна Оряховица. Обичам да чета и да слушам музика и да се ровя в интернета. Много ми харесва идеята за енциклопедията и ще гледам да помагам редовно. Малко ме е страх още да пиша, но се надявам да свикна и да бъда наистина полезна. Ей сега тъкмо написах статия за най-страхотната книга - АЛХИМИКЪТ!

Drago

PALADIN

Здравейте аз съм на 17 години и току що написах доклада си по философия и реших да го добавя към Уикипедиа ,така че да може и други хора да имат достъп до информацията освен мен и учителя ми:)

Lovebug

Здравейте, казвам се Калина. Завършвам Международни отношения в Софийския университет "Св. Климент Охридски" и уча като второ висше право. Работя като журналист в AII Data Processing и отговарям за новините от Испания. Избрах да се регистрирам в Уикипедия, защото вярвам, че всеки има право на свободен достъп до информация на родния си език.За съжаление днес все още трудно се намира информация на български, но нали затова е Уикипедия. Интересувам се от доста неща: дипломация, политика, право, литература (английска и американска особено), изкуство, езици, митологии, и други. Живея в София, а можете да ме намерите на 226-330-397. Lovebug 08:42, 29 юни 2005 (UTC)Lovebug

Стойчо

Здравейте, ясно е как се казвам, нали;-) За този сайт ме светна Komitata, да е жив и здрав! Завършил съм МЕИ (така де, ТУ-София) два пъти: Радио и телевизионна техника и понеже ми хареса, завърших и немския факултет (стопанската специалност). Освен български официално (т.е.пиша го и в CV-тата) владея още 5 езика в различна степен, а ако реша мога да разбирам още три. Работя като софтуерен консултант, наблягайки на втората дума, защото и досега с чиста съвест мога да кажа, че НЕ разбирам от компютри (оня ден четох статия затова, че компютрите без HDD идвали на мода - не знаех какво е HDD, но с питане и до Цариград се стига, особено ако питаш някои системен администартор). Истинските ми интереси са в историята и географията. Физиката и математиката са също част от интересите ми, но за тях едва ли мога да напиша нещо умно и което друг да не го знае.

Стойчо 08:11, 30 юни 2005 (UTC)Стойчо

Metodi

Ами значи...имам силна склонност към демистификацията, на всичко. Иначе не съм открил друго важно, освен езици, няколко мъртви, няколко съвременни, истории, археологии. Най-вече се радвам, че намирам толкова много задружни българи на едно място, така че...да продължаваме!

Dramov

Velislav N. Dramov 19:56, 13 юли 2005 (UTC)


Валерия Михайлова

Здравейте! Много се радвам, че попаднах на тази страница, абсолютно случайно!.От дълги години живея извън България, и въпреки, че си ходя всяка година, зажадняла съм за общуване с българи. Тук са все по- млади хора, но...нищо, може пък синът и дъщеря ми да бъдат по- активни...Научен работник съм, канд. на мед науки. Може пък и аз да бъда с нещо полезна. Най-напред- да се ориентирам, може пък и нищо да не ми се получи.--212.193.9.230 12:19, 19 юли 2005 (UTC)

Паган

Здрасти! Казвам се Живомир Вангелов.Интересувам се от история, най - вече българска, руска, монголска, персийска, келтска.На 19 години съм, от Бургас.Искам да науча маджарски (унгарски) език.Тук съм с една единствена цел : Българския дял на Уикипедия да надхвърли по големина английския!

darid

Здравейте, казвам се Дарина Десова. Случайно попаднах на Wikipedia и не знам дали мога да бада полезна,но се надявам аз да науча нещо повече. Като лаик се интересувам се от История и други теми от които мога да науча интересни неща. Имам малко дете и не ми остава много време за моите интереси. Доста след като завърших образуванието си [а то е средно]разбрах, че сам изпуснала много.

Мая

Здравейте! Казвам се Мая. Завършила съм Български език и История. Но не работя по специалността си, а съм репортер в "КИВИ ТВ"-гр. Севлиево/ сега съм по майчинство/. Работила съм в радио и съм била кореспондент на ТВ"Габрово кабел". Случайно попаднах на Уикипедия и много ми хареса.Веднага си я прибавих във Фаворити. Интересувам се от историята на света. Обичам морето и екзотичните острови!

Светла Данаилова

Съвсем случайно открих Уикипедия- свтовната свободна енциклопедия, четейки вестник "Труд".Веднага седнах на компютъра - и ето ме на страницата - много приятно изненадана, тъй като вече 3-та година ползувам ежедневно Интернет.Това е един фантастично бърз достъп до цялото познание на човечеството! По професия съм инженер, но работя като директор на професионална гимназия. Смятам, че бих била полезна в областитие образование, училище, електроника, математика. 82.146.4.152 18:03, 13 август 2005 (UTC)

Siboy

Zdraveyte kazvam se Silyan I jiveya v Belgiya (Brussels), karam podgotvitelen ezikov klas i sled tova shte prodylja obuchenito si v Virje Uniiversiteit Brussels i mnogo mi haresa sayta, ta popadnah na nego dokato si tyrsya otgovorite na vyprosite ot edna online igra. Ima dost apolezna polezna informaciya no mnogo temi oshte daje ne sa dokosnati i ti vajni. Dayte da go dopylnim tozi sayt i da si go polzvame vzaimno.

Davame. --DCLXVI беседа приноси 06:34, 15 август 2005 (UTC)

Viktor Ninov

Zdraveite. Za pyrvi pyt nau4ih za Wikipedia ot stranicite na vestnik "Trud". Ideqta za podobna enciklopediq mi dopoadna mnogo i re6ih da q posetq i razgledam. Interesuvam se ot istoriq i nai-razli4ni interesni fakti.

Ива

Zdraveite! Nova sam i vse oshte ne sam se orientirala, no znam che sam sred priateli. Az sam na dosta godini - rodena sam v sredata na minalia vek !!! Zvuchi razpadashto, no ne e savsem viarno. Interesite mi sa osnovno knigi i muzika. Obicham da pateshestvam - naiave i chrez chetene. Inache si sedia v kashti, zashtoto sam mlad pensioner s mnogo stari bolesti. Ako neshto gresha v povedenieto si vav vasheto obshtestvo, molia da mi kazvate navreme. S nai-dobri pojelania - IVA Ива 19:21, 15 август 2005 (UTC)

ru2sf

Казвам се Румен.Инженер съм по съобщителна техника и вече 25 години работя в областа на съобщенията.Интересувам се от компютри и от нови технологии в областа на съобщенията.Това не означава , че не ми е интерсна всяка новост независимо в коя област на познанието е.85.11.143.50 06:21, 19 август 2005 (UTC)

MadMaster

Здравейте!

Казвам се Васил, на 19 години. От София съм и в момента уча в Техническия университет, специалност Текстилна техника и технологии.

Интересувам се от много неща. Запален съм на тема музика, или по-специално по метъла и класическата музика. Любимите ми групи/изпълнители са Nightwish, Haggard, Tristania, Therion, Таря Турунен, Сара Брайтмън, Мадона, Вангелис... А композитори: Бетовен, Верди, Пърсел, Хендел, Монтеверди, Брамс...

Вълнуват ме и някои исторически периоди, като средновековието. Интересувам се и от готическата култура (архитектура, литература, музика, изобразително изкуство от този период).


MadMaster 19:29, 23 август 2005 (UTC)

DRVS

Здравейте, аз съм студент в Софийския университет с интереси в областта на спорта, политиката, географията и историята. Надявам се да помогна в разширяването на данните в портала. Научих за уикипедия от познати. 212.39.73.142 22:03, 23 август 2005 (UTC)

Катя

Аз съм фен на Уики като потребител - ползвам я за справки, защото дава обилна информация за най-различни неща, за които не съм и чувала преди :-)

Прочетох наскоро книгата на Христо Христов за Георги Марков и реших да разширя съществуващата статия - дано се хареса.

Иначе съм физик по образование, но се интересувам от много области - история, география, живопис... Имам широки лични впечатления от Англия и Куба, и по-мимолетни от няколко други страни.

Имам въпрос: как се свързват различните езикови версии на една и съща статия, това автоматично ли става или трябва да се направи специално?

Ket 18:28, 29 август 2005 (UTC)

ozaharieiv

Здрасти, Ти, който четеш този велик поздрав, не си и помисляй даже, че при особенно стечение на обстоятелствата не бих Ви казал Здравейте. Чух, че някъде празнуват днес деня на кравите и реших да припомня - и аз съм теле. Поздрави

  Огнян Захариев

___________________________________________________________________________________ For to opinion Your opinion in front of my misunderstanding I am kindly waiting at: Y! mail: ozaharievприyahoo.com ICQ#  : 267774623 phone  : +359899483922 Home  : Ognian Zahariev; 9 Nikola Zlatarski str; 5000 Veliko Tarnovo; Bulgaria --212.91.186.167 11:09, 9 септември 2005 (UTC)

диана димитрова

От Варна съм.По професия съм психолог, който се занимава с психология на пола - с други думи - сексология. Като го чуят мъжете ги хваща страх от мен и почват да ме отбягват. Все пак имам много приятели, страхотно семейство и благодарни студенти, на които преподавам вече 10 години. Обичам кино и фитнес. За Википедия научих от приятели. Мога да се включа и да помогна със знанията си в областта на психологията, сексологията, акушерството и гинекологията.

````

harietta

записах се, за да мога да допринеса с каквото мога за развитието на тази on-line енциклопедия. идеята е много добра :)

Harietta 13:47, 20 септември 2005 (UTC)

Boyko

Nadyavam se nyakoy den da bada polezen s ne6to--212.91.166.180 11:04, 7 октомври 2005 (UTC)

hachoamira

Здравейте момичета и момчета,приятели на Уики!Обръщам се така към вас,защото съм може би най-възрастния от вас,но само на години.От три месеца имам комп/размених го с моята шкода/,но в свободното си време,колкото и малко да е то,съм пред екрана.35 години бях радиожурналист и саундинженер в радио Варна и радио Шумен.Автор съм на десетина песни на три езика,сред които е и химна на Шумен.Вече съм пенсионер/от 6 години/и се занимавам с много неща,които ми доставят удоволствие.С радост ще участвам в писането на разни материали,за които имам нужната подготовка,но нека мине известно време.Всички сме на едно мнение,че Уикипедия е с богато съдържание и вярвам,че с времето то ще стане още по-добро ако всички допринесем за това.Желая ви много успехи и най-вече да сте здрави.Всичко друго се оправя.Хачо Мисакян

Gtg

Казвам се Георги. Работя като SDE (Software Design Engineer), но се интересувам и от астрономия, физика, формула 1 и коли. Надявам се да помогна в свободното си време.

piranja

zdravejte, kazvam se piranja, zhiveja v Juzhna Amerika, imam triygylni hishtni zybki, hranja se s nekadyrni mladi pisateli ili inache kazano s myrsha. Popadnah na tazi stranica, dokato tyrseh dumata "vulva". takava statiq vse oshte nqma!!!

Мария

Потърсих родното си село в Google и така попаднах на сайта. Добавих още информация за него. Учител съм по информатика и технологии, имам бебе и по- голяма дъщеря. Интересувам се от много неща.


83.228.95.44 11:22, 24 ноември 2005 (UTC)Мария

vesy

Пепи

Дано думата Енциклопедия звучи винаги сериозно. 213.226.37.22 13:18, 8 декември 2005 (UTC)

Архитектура/Архитектите на 20 в.

Преподавател съм по История на архитектурата. Искам да помогна на своите, а и на други студенти по архитектура да разширят кръгозора си в професионалната сфера.ОНгал

Galiya Sireys

Здравейте, казвам се Галия Сирейс, от София съм, живей в София и нямам намерение да се местя където и да било в чужбина ;-) Завърших пред близо 4 години НБУ, със специалност История, но това което учех почти 7 години беше "История и култура на Клас. Древен Изток - Египтология и Асирология". В бакалаварска степен започнах специализация по Асирология. Това ми е страстта, а и корените по баща ;-) Засега е това, ако се сетя още нещо, ще пиша --[[Потребител:Galiya Sireys|[[Потребител:Galiya Sireys|83.228.85.175 10:54, 13 декември 2005 (UTC)Galiya Sireys]]~Galiya Sireys]] 11:45, 12 декември 2005 (UTC)

Nikolay lyutskanov

Interesuwam se ot horowa muzka i drugi stilowe a i ot mnogo drugi ne6ta.

lyut

Nighthawk

Здравейте! Казвам се Юлий Юлиев . Работя а в свободното си време се занимавам с фотография ,обичам водните спортове ,сноуборда и планините. За "Уикипедия" научих от приятел заради което съм му много благодарен:))) ICQ - 306 277 889 85.217.168.181 15:44, 19 декември 2005 (UTC)

walker35

Здрасти на всички . Казвам се Борис на 35 години ,имам разностранни интереси .Нуждата от повече и добре организирана информация ме доведе и до Уикипедиа . 212.39.73.142 21:09, 26 декември 2005 (UTC)

Пламен

Здравейте, казвам се Пламен, но вероятно ще ме срещате и като plamendp. На 42 години съм, а скоро и на 43, и използвам този nick от доста дълго време, всъщност от времето, когато за първи път бях в интернет, а това беше твърде отдавна.

Всекидневното ми занимание е да се грижа за семейството ми, близките, приятелите ми и за мен самия, като просто работя. Роден съм и живея в град Варна. Имам две щерки.

Сегашният ми бизнес е в областта на финансовите услуги и недвижимите имоти. Преди това - софтуер и хардуер.

Всъщност, последното не съм прекъсвал да го правя и като хоби, и като необходимост. В този смисъл, ако има област, в която да мога да кажа, че имам опит и знания това са Интернет и Софтуер, в най-общ смисъл.

По образование съм инженер, обожавам математиката без да съм професионален математик.

В резюме - мога да бъда полезен в областта на Интернет и комуникации, включително социалните аспекти на явлението Интернет, Софтуер, Природни науки. Трудно се справям с хуманитарните науки.

Поздрави --Пламен Д. Петков 10:40, 27 декември 2005 (UTC)

Лилия Джурова

Lilya 13:57, 28 декември 2005 (UTC)

john_rapera

Аз съм Иван Георгиев от Плевен. Интересувам се от компютри и Тупак. john_rapera 17:23, 28 декември 2005 (UTC)