Чернова:Божидар Ангелов

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Божидар Ангелов
Божидар Евгениев Ангелов
Божидар Евгениев Ангелов е виден общественик на културния живот във град Враца. Той роден на 26.07.2004 г. в град Враца.
Снимка: Личен архив, заседания на Общински съвет - Враца.

Роден
Божидар Евгениев Ангелов
26.07.2004
Враца

НационалностБългарин
ПсевдонимБожко
Семейство
БащаЕвгени Ангелов
МайкаМиглена Ангелова

{{инкубатор-проверка}} Божидар Евгениев Ангелов е известен общественик, активно участващ в културния живот на град Враца, България. Роден на 26-ти юли 2004 година във Враца, Божидар е изявен деец в множество организации и събития, които подпомагат развитието на културата и общността в града.

Божидар Ангелов

Личен Живот[редактиране | редактиране на кода]

Божидар Евгениев Ангелов е роден във Враца на 26-ти юли 2004 година. Родителите му - баща му Евгени Ангелов и майка му Миглена Ангелова, го подкрепят в неговите усилия и ангажименти в културния живот на града.

Обществена Дейност[редактиране | редактиране на кода]

Божидар Ангелов е известен със своето активно участие в редица културни и обществени инициативи във Враца. Той е доброволец и активен член на много организации и събития, сред които са: Младежки дом - Враца, Младежки център - Враца, Община Враца, Враца Софтуер Общество, ПИЦ към ОСНВ - Враца, Сдружение "Артли", Драматично-куклен театър - Враца, Огнена група "FireLab" - Враца и други.

Божидар не само участва в тези организации, но и организира събития, участва като актьор и подпомага различни културни инициативи в града. Неговата преданост към културата и обществото го правят важна фигура за общността във Враца.

Личност и Принос[редактиране | редактиране на кода]

Божидар Ангелов е известен със своята енергия, ангажираност и преданост към развитието на културата и обществото във Враца. Неговият принос през годините е от съществено значение за обогатяването на културния живот в региона. С активното си участие в различни инициативи и организации, той продължава да вдъхновява и мотивира други да се ангажират със заедностния живот и културното наследство на града.

Божидар Ангелов продължава да бъде важна фигура в обществения живот на Враца и неговият принос продължава да вдъхновява младите хора и общността като цяло.


Източници[редактиране | редактиране на кода]

Интервю с местни представители на културния живот на града;
Младежки център - Враца;
Огнена група "FireLab" - Враца
bTV
efounds.bg
Българско национално радио <
Финанси

Външни препратки[редактиране | редактиране на кода]

Младежки център - Враца;
Огнена група "FireLab" - Враца
bTV
efounds.bg
Българско национално радио <
Финанси