Уикипедия:Пясъчник: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м Бот: почистване на пясъчника
Етикет: Ръчна отмяна
→‎Щракнете за редактиране →: Ивайло Димитров певец (р.1978)
Етикети: Отменени Редакция чрез мобилно устройство Редакция чрез мобилно приложение Разширена мобилна редакция
Ред 2: Ред 2:
== Щракнете за редактиране → ==
== Щракнете за редактиране → ==
<!-- Моля, правете своите експерименти под този ред. -->
<!-- Моля, правете своите експерименти под този ред. -->
Ивайло Димитров е изпълнител на фолклорна музика от Република България. В репертоара си включва песни от всички фолклорни области на страната, както и песни от Сърбия ,Босна, Хърватска и Македония, популярни на Балканския полуостров . Завършва музикалното си образование, бакалавърска степен - народно пеене в София, а по-късно и магистърска степен - продуцентство и управление в музикалните изкуства. Голяма част от песните, които е записал са получили популярност първо в Босна, Сърбия , Хърватска и Македония, а в по-късен етап от израстването му като изпълнител и в собствената му страна. Работи с имена, доказали се в музикалния бизнес и изпълнители със световна кариера . Испания , Италия ,Словакия, Словения , Англия , Германия , Босна и Херцеговина, Сърбия,Хърватска, Македония и Гърция са само малка част от страните, в които има концертна дейност и е чест гост в телевизионни и шоу програми . От 2010 година работи с музикална компания "BALKANDISC'' Босна и Херцеговина.

Версия от 15:08, 20 юли 2021

Пясъчникът на Уикипедия е мястото, където може да се експериментира как се редактира и форматира съдържанието на енциклопедията. На картинката отдолу са описани бутоните за редактиране.


Повече информация можете да намерите в помощната страница Уикипедия:Режим на редактиране, а вие можете да ги изпробвате и сами, като щракнете за редактиране и след това натиснете Съхраняване.

Щракнете за редактиране →

Ивайло Димитров е изпълнител на фолклорна музика от Република България. В репертоара си включва песни от всички фолклорни области на страната, както и песни от Сърбия ,Босна, Хърватска и Македония, популярни на Балканския полуостров . Завършва музикалното си образование, бакалавърска степен - народно пеене в София, а по-късно и магистърска степен - продуцентство и управление в музикалните изкуства. Голяма част от песните, които е записал са получили популярност първо в Босна, Сърбия , Хърватска и Македония, а в по-късен етап от израстването му като изпълнител и в собствената му страна. Работи с имена, доказали се в музикалния бизнес и изпълнители със световна кариера . Испания , Италия ,Словакия, Словения , Англия , Германия , Босна и Херцеговина, Сърбия,Хърватска, Македония и Гърция са само малка част от страните, в които има концертна дейност и е чест гост в телевизионни и шоу програми . От 2010 година работи с музикална компания "BALKANDISC Босна и Херцеговина.