Разлика между версии на „Конференция Юг“

Направо към навигацията Направо към търсенето
редакция без резюме
(Нова страница: Конференция Юг (на английски: Conference South) е полупрофесионална английска футболна лига. Заема ше...)
 
{{без категория}}
Конференция Юг (на английски: Conference South) е полупрофесионална английска футболна лига. Заема шестото ниво на английския футбол, заедно със Конференция Север, като те са разделени на географски принцип.
 
'''Структура'''
 
Във Конференция Юг има 22 отбора. Всеки от тях изиграва по 2 срещи с останалите (един път като домакин и един път като гост) и получава три точки за победа, една точка за равенство и нито една точка зьаза загуба. От тези точки се опредяопределя класирането в таблицата.
 
След края на сезона първият отбор заедно с победителя от плей-офите получават промоция за Националната Конференция и заемат местата на два отбора заели две от последните четири места. Победителят в плей-офите се определя като спечели срещите над другите 3 отбора участващи в плей-офите. В полуфиналните плей-офи в срещи се изправят 2-рият срещу 5-тият и 3-тият срещу 4-тият. Победителите от двете срещи изиграват финална среща среща и победилият в тази среща получава промоция.
 
Отборите свършили на последните 3 места в класирането на Конференцията изпадат в Райман Премиерна Лига и Южната Премиерна Лига като техните места се заемат от шампионите на лигата и победителите от плейофитеплей-офите.
 
Крайната позиция на даден отбор се определя в реда: брой точки, голова разлика, вкарани голове, баланс между два или повече отбори спорещи за по-високото място и най-накрая е серия от повече изиграни срещи в плей-офите.
 
[[de:Conference South]]
[[en:Conference South]]
[[es:Conference South]]
[[fr:Conference South]]
[[it:Conference South]]
[[lb:Football Conference South]]
[[nl:Conference South]]
[[ja:カンファレンス・サウス]]
[[no:Conference South]]
[[sv:Conference South]]

Навигация