Гейм (рапър): Разлика между версии

Направо към навигацията Направо към търсенето
55 байта изтрити ,  преди 10 години
редакция без резюме
Редакция без резюме
Редакция без резюме
}}
 
'''Джейсън Тейлър''', известен повече като '''Game''' (бившили '''The Game''') е роден на [[29 ноември]] [[1979]] г. в родното място на Генгста рапа - Compton, CA. Но това е различна история от западната част,присъединява се към изтока докато засвидетелства почитта си към Генгста рапа на 80те - NWA. The Game е бивш гангстер, който е станал рапър след като е бил прострелян 5 пъти и е бил на косъм от смъртта. Работи с легендата Др[[Dr.Дре Dre]] над своя дебютен албум. The Game е известен член на бандата [[Bloods]].
 
 
== Дискография ==
 
The Documentary, (Aftermath/G Unit/Interscope),дебютния албум на The Game, с който той съобщавастава зановата новодошлиянадежда Генгстана рапъргенгста от Снооп[[Snoop ДогDogg]] насам,. близо десетилетие.Той е посрещнат добре от 50сент[[50 Cent]],Нейт Дог[[Nate Dogg]] и още няколко, същоизвестни толковарап добре е посрещнат от продуцентите Дризпълнители.Дре и Кание Уест. Той записва с тях песниПесни като "Like Father Like Son"," "Church For Thugs,", "Dreams,", "Where I'm From" and, "Westside Story", "How We Do" и "Put You On The Game" стават хитове във рап средите. The Documentary възражда истината и духа на истинския хардкоргенгста рап.
"По -голямата част от рапа днес е някакъв аматьорски, който не казва, нищо не означава нищо и не е предназначен за никого." Казва 24 годишния рапър с татуйровкататуировка на [[NWA]] и [[Eazy-E]] на дясната ръка."Не обиждам никого, но не виждам някой, който да работи както трябва,днешния днешният рап не казва нищо. [[NWA]], [[Biggie]], [[2Pac]], [[Snoop]] and [[Jay-Z]]... всеки от тях казва нещо, но [[2рас]], БИГИ[[Biggie]] и Иизи[[Eazy-E]] умряха и това беше опустошително за рапа.Ние почти не оставихме рапа да умре докато не го спаси бялото момче(ЕМИНЕМ) и[[Eminem]]. 50Те накарахасъс гангста[[50 рапаCent]] давъзродиха сегенгста събудирапа. Мисля, че сега е мой ред и мога да усетя атмосферата".
 
=== Джи - Юнит ===
Анонимен потребител

Навигация