Беседа:Софийско метро (втори метродиаметър)

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Каква е причината пасквила на гражданина, виждащ некачественото строителство с просто око чак от чужбина (т.е. скрит удобно зад чуждо IP) да бъде написан и на основната страница и тук, при това с активната защита на администраторите, защитили редакцията му със затваряне на двете страници за редактиране за дълъг период?!?

Предлагам със същия успех да бъде записано на основната страница и резюме на статията от сайта на "видна" политическа партия, че строителството на Софийското метро е дело на световния ционизъм, който видите ли изградил тези "тайни" тунели под София, с цел терористични атаки. Е, не е ясно защо после са позволили софиянци да се ползват от благата на видните конспиратори, но пък има линк към статията, а Уикипедията няма да се занимава с анализи - за нея е важно да има и мнения, очернящи всичко. Достатъчно е да са подкрепени с линк (по възможност към достоверни политически поръчкови статии, написани в масмедиите).

Може да се допълни и с цитати от днешен депутат на управляващата партия, че Втори диаметър е направо опасен за софиянци... защото третата релса била втора употреба, а основният релсов път бил шлифован преди откриването, за да се прикрие ръждата от некачествените релси, произведени нейде в Илиянци. Статиите му бяха подкрепени със снимки от Московското метро (тунели, строени през 1935 г.), представени за вътрешността на току-що построения Втори диаметър. Изключително достоверно звучащо четиво!

Ако подобни текстове са удовлетворителни за автора и админите, ще предоставя линковете към статиите - ползвайте ги с удоволствие, за да може Уикипедията да бъде сборник на всички гледни точки и най-важното да бъде винаги политкоректна... 94.156.247.244 17:24, 12 октомври 2013 (UTC)[отговор]

Твърдението за видно с просто око лошо качество действително е неуместно и има недопустим според правилата на Уикипедия субективен характер. Премахнах го. Digital worm (беседа) 04:19, 13 февруари 2015 (UTC)[отговор]