Беседа:Чавдар (София)

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

От 1935 Владимир Стойчев няма нищо общо с АС 23 и няма как да бъде представител на клуба през 1944. Освен това приложеният "препис" на обединителния протокол е обикновена хвърчаща хартийка с анонимен подпис и няма как да бъде приета за нотариално заверен документ.--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 93.155.150.133 (беседа)

От една страна имаме празни приказки от вас, от друга страна имаме нотариално заверено копие на документа. Допълнително обединението е обявено и във вестник „Народен спорт“ брой 8 от 14 ноември 1944 г. Не знам какво се опитвате да „убедите“ редакторите --Скроч (беседа, приноси) 20:59, 2 ноември 2020 (UTC)[отговор]
За теб може да са празни приказки, за мен са факти, които очевидно не желаеш да коментираш.
Факт 1 Към 1944 Владимир Стойчев няма нищо общо с Ас23.
Факт 2 През ноември 1944,Владимир Стойчев е бил на фронта и няма как да е подписал обединителен протол, който никой никога не е виждал.
Ако смяташ това за празни приказки, поне се опитай да ги опровергаеш. Личните нападки са признак на безсилие и липса на аргументи.
За теб може да е нотариално заварен документ, но за всеки средно грамотен човек това е хвърчащ лист хартия, който няма никаква юридическа стойност. Ако не вярваш допитай се до юрист, ама се съмнявам, че ще го напарвиш.
Дори да приемем, че някакъв анонимен нотариус е виждал обединителния протокол, следва логичния въпрос защо само той го е виждал и очевидно никой друг.
Това което се опитвам да убедя редакторите е, че документ няма. А върпосният лист хъртия е изпълнен противоречия, които горе съм споменал.--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 93.155.150.133 (беседа)
Не е лошо да се запознаете с това какво е и какво не е Уикипедия. Документът е публикуван в „Българските футболни корени“ на спортният историк Силвестър Милчев, като в тази книга има и снимка и на оригиналният документ с подписите на всички участници. Ако отделите малко от ценното си време да прочетете документа ще видите че Владимир Стойчев не се е подписал на него. Подписи от страна на АС-23 са на Владимир Димитров, Иван Башев и Любен Дойчев. По времето на обединението старият председател Димитър Айрянов е арестуван и е напълно нормално да бъде избрано ново ръководство. В Уикипедия се разчита на информация с източници. за документа източници има, вашите разшъждения са си ваши и не са подкрепени с източници. Не знам какво се опитвате да постигнете --Скроч (беседа, приноси) 17:22, 3 ноември 2020 (UTC)[отговор]

1 Силвестър Милчев не е професионален историк, а писател белетрист. Призовавам те за в бъдеще да си спестиш подобни импровизации. Един сериозен професионален историк не би си позволил да манипулира фактите. В книгата му няма снимка на никакъв обединителен протокол, а само на няколко подписа под неизвесно какъв документ. Това поражда логичния въпрос. Ако това е обединителния протокол, защо не е сниман целия? Силвестър Милчев не дава логичен отговор, интересно ми е дали ти би могъл. Защото аз мога. 2 Като искаш от мен източници, е редно и ти да ни запознаеш кога и как е избрано новото ръководство на АС 23. 3 Силвестър Милчев е свободен да пише в книгите си каквото си поиска. Редакторите в Уикипедия намат това право. Тенденциозното подбиране на доказано несъстоятелни източници вреди на Уикипедия, а в конкретиня случай създава съмнения за налагане на лично мнение. Аз може и да не предлагам източници, но поне не предлагам манипулативни такива. Не знам дали знаеш, ама през 1952, АС23 е закрит с решение на съда. Това хич не се връзва с теорията за обединение.--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 93.155.150.133 (беседа)

Силвестър Милчев е сериозен спортен журналист с десетки спортни книги зад гърба. Вие сте неизвестен IP адрес който се опитва да прокара собствените си виждания. Аз не съм длъжен нищо, каквото е трябвало съм го направил. Вие щом не сте доволен моля намерете съответните източници и вашата информация ще бъде добавена в статията. За ваше голямо съжаление обаче информация с източни трудно би била премахната от нея. И трето 1952 е било закрито юридическото лице с което е бил регистриран АС-23 по тогавашният закон. Левски също е бил закрит през същата година, нищо че известно време преди това е регистрирано ДСО Динамо. Чавдар е бил директно регистриран по новият (тогава) закон за народната младеж без старите юридически дружества да се закриват. Подобноа ситуация се случи 1998/99 година когато пререгистрираха ЮЛНЦ в АД-та без старите юридически лица да са закривани. --Скроч (беседа, приноси) 18:55, 3 ноември 2020 (UTC)[отговор]

Е поне отстъпваш позиции. От историк, Силвестър Милчев е понижен на сериозен журналист. Доколко е сериозен е въпрос на гледна точка, но дори и "сериозен" журналист може да допусне грешки и неточности. В такива случаи е нужна дискусия, която да роди Истината. Моята цел е ИСТИНАТА. Ако не в статията, то поне в Беседата. Всъщност пределно ясно ми е, че статията няма да бъде променена. За съжаление системата на Уикипедия е превърнала редакторите почти в еднолични монополисти на статиите, които създават на принципа кой превари. Единственият шанс на инакомислещите е Беседата. Заради читателите и те призовавам да проявиш малко повече активност и да спреш да се криеш зад "източници" или поне да ги защитиш от обоснованите ми критики.--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 93.155.150.133 (беседа)

Вашата последна реплика е прочетена от:   Скроч (беседа, приноси) 16:54, 4 ноември 2020 (UTC)[отговор]