Беседа:Алфонс Муха

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Скоро открих въведения в МедияУики 1.4 таг <gallery> и ми се струва, че е много подходящ за статии, които включват повече картинки, отколкото текста може да понесе. (Примерно на моя монитор (125dpi), снимките се подреждаха по непрегледен, стълбовиден начин.) За демонстративни цели промених статията, така че да ползва тага, но ако не се харесва на автора, нека се чувства свободен да върне редакцията. --Станислав 18:03, 6 фев 2005 (UTC)

Ами! Така изглежда още по-пригледна. Мерси много! :-) Stalik 20:47, 6 фев 2005 (UTC)
Завърших статията и като гледам как се получи съм страшно доволен от резултата! Хиля се Станиславе, още веднъж мерси. Само надписите под картинките ва галерията нещо не ми допадат така, ма да не издребняваме... Чудесно стана. --Stalik 23:35, 6 фев 2005 (UTC)
Не е много гъвкава <gallery>-та наистина :-/. Надявам се в следващите версии да може да се форматира малко повече. Между другото няма ли грешка в надписа на "Апотеозът на славяните": тя е отбелязана като последна (от 26 г.), а серията е "11-28 г."? --Станислав 00:06, 7 фев 2005 (UTC)
Не съвсем. Хронологически не е последна, но като подредба навсякъде (по албуми и каталози) винаги творбите от серията са представяни в една и съща, не хронологичен ред. Всяка творба си има нещо като номер. Това имам предвид под "последна", но си прав, може да стане объркване. Уви, не знам въз основа на какво навсякъде така ги подреждат. ще махна уточнението "последна". --Stalik 00:32, 7 фев 2005 (UTC)