Беседа:Английска гимназия „Гео Милев“ (Русе)

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Резултати от матурите[редактиране на кода]

Здравейте, Потребител:Vodnokon4e,

Премахнали сте фактологична информация, която е обоснована на авторитетен, надежден и неутрален като пристрастия източник, а именно Министерството на образованието. Поддържа се портал с класация на училищата по успех на учениците, който е бил съответно цитиран като източник на няколко пъти в текста. http://rezultati.zamaturite.bg/uspeh/

В изтритата секция не смятам, че се съдържат хвалебствия, а представяне на подкрепени с източници достоверни факти. Дали ще да е първо, второ, трето място и т.н, но това са факти, а не преувеличавания от типа “най-добрия”, “най-значимия” и т.н, които изразяват субективното мнение и личното пристрастие на даден човек.

Моля, да разгледате информацията отново и евентуално да преразгледате вашето решение. Ако смятате, че информацията не трябва да бъде поднасяна като класиране, предлагам да върнете поне статистическите резултати в табличния вид, който не съдържа сравнения.

--Ivorrusev (беседа) 12:44, 5 юни 2017 (UTC)

@ symbol.svgIvorrusev:, върнати, макар за мен да имат спорно значение за енциклопедичността на статията.--Vodnokon4e (беседа)