Беседа:Брайън Клъф

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Избрана[редактиране на кода]

Цитати[редактиране на кода]

Само повърхностно я погледнах, но смятам че цитатите от и за Брайън Клъф нямат място в статията, а в уикицитат.--Ilikeliljon 15:12, 5 ноември 2009 (UTC)

Така е, но тези цитати са само една част от многото. Според мен тези добре описват характера му и методите на работа, затова и имат място там. --HSV 15:53, 5 ноември 2009 (UTC)
И според мен разделът Цитати трябва да се премести. Цитатите, вградени в текста са достатъчни. --Спас Колев 18:59, 10 февруари 2010 (UTC)

Статистика[редактиране на кода]

Според мен разделът Успехи като треньор трябва да стане подраздел на статистика. За симетрия, може да се добави подобен списък и за кариерата му като състезател. --Спас Колев 19:03, 10 февруари 2010 (UTC)

Склонен съм да се съглася с теб и Ilikeliljon за цитатие и по-късно ще ги преместя, но според мене "успехи" и "статистика" са две различни неща и не трябва да се смесват - в другите уикипедии винаги са в отделни раздели. Относно успехите като играч - не знам да е печелил някакви титли. --HSV 20:03, 10 февруари 2010 (UTC)

Ще я пускате ли за гласуване, защото престоя доста, няма сериозни забележки или редакции, а се понатрупаха бая кандидати вече? Готова ли е за гласуване?--Алиса Селезньова 08:10, 2 април 2010 (UTC)

За мен е готова. --Спас Колев 09:33, 2 април 2010 (UTC)
Мен ме притесняват червените препратки - или смятате, че не са причина някой да се заяде заради тях? Просто е малко тегава историята с посиняването им, а по-малко хора, отколкото очаквах се хванаха да помагат. Ако мислите, че ще са проблем за самото гласуване, то мога до една седмица да посиня повечето, ако ли пък не - може да я пуснете, пък след това или в процеса на гласуване ще се посинят и останалите. --HSV 10:30, 2 април 2010 (UTC)
Лично на мен не ми се струват драматични на фона на сините препратки, но както прецените все пак.--Алиса Селезньова 11:31, 2 април 2010 (UTC)
Според мен като оформление си е ОК статията, като съдържание не мога да преценя.--Радостина 15:42, 2 април 2010 (UTC)
Поздравление за статията...Браян го заслужава. Имам обаче една бележка за много съществен но лесно отстраним проблем. Приемаме, че в уводното изречение се упоменава началото и края на земния му път, като период. В никакъв случай обаче не трябва да се подчертава причината за смърта. Особено каквато е в случая. Това прави статията да изглежда като извадена от долнопробната българска печатна преса. Явно ракът на стомаха е най-същественото в живота на този бележит човек... така излиза. Ако въобще се споменава това нещо, то трябва да е в някоя последна секция нещо като Trivia...чудя се дали наистина е редно въобще да се пише за това... Та това много ме смути, иначе Браян Клъф forever!--MrPanyGoff 10:03, 24 април 2010 (UTC)
Ами не е маловажно все пак от гледна точка на обективността, но май си прав че няма нужда да е още в първото изречение. Местя го в "Личен живот". --HSV 11:04, 24 април 2010 (UTC)