Беседа:Веселин Топалов

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

След изваждането от ранглистата на отказалия се от състезателна дейност Гари Каспаров[редактиране на кода]

Не звучи ли малко заядливичко точно в това изречение? Пък и фактически вярно. Демек като не е могъл Топалов да стане първи по нормалния начин ... Състезатели на всички нива във всички спортове с ранглисти се отказват по всяко време. Забележка за стила просто :) --GVF 18:36, 28 април 2006 (UTC)

Ами, знам ли, ако е заядливо, опитай да го преформулираш някак. Сигурно може да влезе някъде по-нататък в текста. Върнах го, защото мисля, че веднъж влязла, всяка информация трябва да остава някъде из статията, а пък той така и не е изпреварил Каспаров, докато беше в списъка. --Спас Колев 12:53, 29 април 2006 (UTC)


Любопитно[редактиране на кода]

През 198? играе на турнира "Хан Аспарух" на четвъра дъска (в по-горна възрастова група), като търпи предимно загуби. (Амбициран?) следващата година на същия турнир на първа дъска е едноличен лидер. --Chernorizec 13:29, 21 юли 2006 (UTC)

Дали е длъжен Крамник да приеме предизвикателсыво от всеки?[редактиране на кода]

В статията пише: " според официалните правила на ФИДЕ е длъжен да приеме мач с всеки претендент за титлата". Не е ли така, че имаше условие за коефициента ЕЛО --Асен беседа 23:11, 23 януари 2007 (UTC)