Беседа:Владимир Доков

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Изтриване на страница за Владимир Доков[редактиране на кода]

Здравейте,

Видях, че е предложена за бързо изтриване и искам да разбера аргументите ви. Лично следя Владимир Доков и развитието му, и смятам, че той е личност, която заслужава да има своето място тук. Изпълнителен директор е на Евро Геймс Технолоджи и е основал компанията, а в момента над 2500 българи работят в компанията. С много добра репутация е и никога не е замесван в някакви скандали и точно поради това го следвам как се развива последните години.

Може ли съвет какво трябва да подобря по самата страница, или да добавя източници? Вероятно опита ми не ми позволява да видя определени нередности и ще съм радостен ако ги спорелите с мен.

С най-добри пожелания и уважение! Никола Минков (беседа) 18:58, 16 ноември 2022 (UTC)[отговор]

Никола Минков, ако лично познавате човека е желателно даго декларирате а ако под някаква форма Ви се заплаща да пишете за него сте длъжен да го направите. Приноси в Уикипедия в полза на работодател или клиент не са забранени, но трябва да бъдат надлежно обозначени, както е посочено в Условията за ползване, в т.4. Платени приноси без разкриване. Използвайки Уикипедия, Вие се съгласявате с тези условия и трябва да ги спазвате. Също така обърнете внимание че искането за бързо изтриване е по т.2 от критериите. Продължавам да съм убеден, че случаят е точно „опит за създаване посредством Уикипедия на несъществуваща до този момент публичност за обекта на статията;“ Сале (беседа) 08:39, 17 ноември 2022 (UTC)[отговор]
Здравейте @Сале,
Благодаря за бързия отговор.
Не става въпрос за заплащане или някакъв ПР, запознат съм с правилата на Уикипедия. Следя го като личност от медийните му изяви, както правя и много други такива личности. Желанието ми да създавам страницата е свързана само с мой намерения за една по-положителна Уикипедия в България с личности, които допринасят това общество в България да върви напред.
Не разбирам аргумента за несъшествуваща личност как се определя, като има история за него от 2002 година. Може ли да поясните, за да се опитам евентуално да намеря още информация?
С уважение и най-добри пожелания! Никола Минков (беседа) 09:24, 17 ноември 2022 (UTC)[отговор]
Никола Минков, опасявам се че историята на предишните Ви приноси остава впечатлението за платен ПР. При това доста убедително. Сале (беседа) 10:16, 17 ноември 2022 (UTC)[отговор]