Беседа:Георги Георгиев – Гец

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Само толкова ли за Георги?.... Ехх ако му знаех историята щях да напиша поне 10 пъти по голяма страница...--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 104.156.228.89 (беседа) 17:34, 4 август 2015 (проверка)


Моля, възстановете версията от 30 октомври 2017 г. на страницата „Георги Георгиев - Гец“. Мотиви: 1) Неоснователно напълно е променено шаблонното каре като в най-новата версия на страницата е премахната основна и напълно достоверна информация от него;

       2) Информацията за факта, че Гец е бил депутат в VII, а не в VI Народно събрание съм взел от II том на „Енциклопедия България“, София: Издателство на Българската академия на науките, 1981, с. 84, което издание, мисля, че е от най-авторитетните.

Моля, също така за промяна на името на статията от „Георги Георгиев - Гец“ на „Георги Георгиев-Гец“, тъй като от гледна точка на съвременните правописни правила прозвището се пише със съединителна чертица, а не с тире.

            Предварително Ви благодаря!
                                      --Anatoliy iliev (беседа) 20:28, 6 ноември 2017 (UTC)[отговор]
Здравейте, г-н Илиев Народни представители от Шесто народно събрание на Народна република България, ДПК „Димитър Благоев“, 1974, с. 86 е по-достоверно от гледна точка на това, че е правено специално, за да опише биографиите на народните представители, докато в Енциклопедията може да са сбъркали. Друг е въпроса дали Георги Георгиев не е бил депутат и в следващото 7-мо народно събрание.--Ilikeliljon (беседа) 20:57, 6 ноември 2017 (UTC)[отговор]