Беседа:Георги Георгиев – Гец

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Само толкова ли за Георги?.... Ехх ако му знаех историята щях да напиша поне 10 пъти по голяма страница...--Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 104.156.228.89 (беседа) 17:34, 4 август 2015 (проверка)


Моля, възстановете версията от 30 октомври 2017 г. на страницата „Георги Георгиев - Гец“. Мотиви: 1) Неоснователно напълно е променено шаблонното каре като в най-новата версия на страницата е премахната основна и напълно достоверна информация от него;

    2) Информацията за факта, че Гец е бил депутат в VII, а не в VI Народно събрание съм взел от II том на „Енциклопедия България“, София: Издателство на Българската академия на науките, 1981, с. 84, което издание, мисля, че е от най-авторитетните.

Моля, също така за промяна на името на статията от „Георги Георгиев - Гец“ на „Георги Георгиев-Гец“, тъй като от гледна точка на съвременните правописни правила прозвището се пише със съединителна чертица, а не с тире.

      Предварително Ви благодаря!
                   --Anatoliy iliev (беседа) 20:28, 6 ноември 2017 (UTC)
Здравейте, г-н Илиев Народни представители от Шесто народно събрание на Народна република България, ДПК „Димитър Благоев“, 1974, с. 86 е по-достоверно от гледна точка на това, че е правено специално, за да опише биографиите на народните представители, докато в Енциклопедията може да са сбъркали. Друг е въпроса дали Георги Георгиев не е бил депутат и в следващото 7-мо народно събрание.--Ilikeliljon (беседа) 20:57, 6 ноември 2017 (UTC)