Беседа:Дана Интернешънъл

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Снимки[редактиране на кода]

Моля снимките от статията да не се премахват. --Кончита Вурст (беседа) 18:05, 5 август 2014 (UTC)

Да не претрупваме със снимков мат'рял.--Rebelheartous (беседа) 10:53, 6 август 2014 (UTC)
Защо? Много си е добре в такъв вариант статията, не искам да се заяждам, но няма правило, което да ни казва колко снимки на колко текст трябва да отговарят. --Кончита Вурст (беседа) 16:45, 6 август 2014 (UTC)
О, има, има. Специално е обърнато внимание на това как, къде и по колко снимки е удачно да се разполагат в статиите. Особено в такива, които не са невероятно обемни като настоящата.--Rebelheartous (беседа) 21:04, 6 август 2014 (UTC)
"В момента, в който статията бъде допълнена с достатъчно текст, който има отношение към дадено изображение, всеки редактор може да се чувства свободен да премести изображението обратно в статията." Всички снимки (освен може би една) имат отношение към текста.--Кончита Вурст (беседа) 21:09, 6 август 2014 (UTC)
Точно така, достатъчно текст. Към момента статията е средно дълга и е излишно да се наблъскват фотос след фотос. А и по принцип слагането на снимка под основния шаблон за изпълнител, който също съдържа снимка, не е удачно. Да не говорим, че в стария вариант имаше цели 3 снимки от Евровизия 2011. Добър пример за количеството и къде да се разполагат е английската статия за Марая Кери.--Rebelheartous (беседа) 10:57, 7 август 2014 (UTC)