Беседа:Диър Парк (Калифорния)

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Jump to navigation Jump to search

Не мисля, че информацията цитирана по-долу е вярна. Града се намира в окръг Напа в района на Сан Франциско. Целият район на Сан Франциско се води Северна Калифорния, отделно е доста далеч от Невада, камо ли Южна Невада. Мисля, че автора се е объркал с друг град със същото име, ако има въобще такъв, в Южна Калифорния. --Ванка5 01:41, 22 декември 2005 (UTC)

"Намира се в южното подножие на прохода Кайон в Санбернардинската планина, свързваща Южна Калифорния с Южна Невада."

Информацията взех от този сайт: http://www.dpnr.com/. Ако това не е този Диър Парк, тогава кой е -- за да знаем къде да преместим невярната информация. Може би има два града Диър Парк в Калифорния -- един в Северна Калифорния и друг в Южна Калифорния. --Webkid 09:30, 22 декември 2005 (UTC)
Чак сега прочетох като хората информацията от уеб страницата, която си дал по-горе, Уебкид. Информацията е за някакъв парк със същото име, не е за град. Има само един град Диър Парк в Калифорния и той е в окръг Напа в района на Сан Франциско както гласи и началото на статията. Ако искаш премести информацията за парка в отделна статия или я изтрий, както прецениш. --Ванка5 05:54, 26 януари 2006 (UTC)
По-добре да се изтрие текста, едва ли ще е нужен някому. --WebkidБеседа 22:38, 12 февруари 2006 (UTC)