Беседа:Европеидна раса

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Остарели (?!) расови класификации[редактиране на кода]

Моля Потребител:PetaRZ да бъде така любезен, след като е изтрил искането ми за източник, който да доказва, че расовите класификации в статията са остарели, да посочи въпросния (поне един) източник. Докато такъв не се появи, връщам искането за източник. Определението "остарял" е субективно и ненаучно и се нуждае да бъде подкрепено от факти. Благодаря. - Jeta (беседа) 18:52, 21 декември 2013 (UTC)

Не се правете на ударена, нещата са обяснени много подробно в статията раса. −PetaRZ ¬ 10:25, 24 декември 2013 (UTC)
Не ми дръжте тоя махленски тон. Никой потребител на Уикипедия не е длъжен да преглежда цялото ви "творчество" из отделните статии на Уикипедия, за да се ограмотява за недоказаните ви твърдения. Ако имате аргументи, че класификацията е остаряла, моля, цитирайте ги - тук, в статията Европеидна раса. - Jeta (беседа) 22:37, 24 декември 2013 (UTC)
При това този потребител има твърде обширно творчество, тона обаче е диктаторски, ако смея да забележа, (без да обсъждам неговата персона), понеже това е характерна за административният корпус черта --Luxferuer (беседа) 21:20, 27 декември 2013 (UTC)
Персоната му не ме интересува. Интересуват ме единствено благонадеждните източници, доказващи, че расовите класификации са остарели, с каквито той очевидно не разполага, но това не му пречи да връща вече трети път редакция с искане на източник. Какво препоръчваше Уставът на Уикипедия в такива случаи? - Jeta (беседа) 21:34, 27 декември 2013 (UTC)

Цитирах Николай Рëрих в статия Човек - (автора на международната конвенция за защита на културните ценности)Обявиха го за недостоверен източник.Търсете източници в документи на ООН,Харта за правата на човека или ЮНЕСКО.Може би така ще се установи, че терминалогията Ви е актуална.Меродавни речници (може и медицински),дори и атлас по анатомия(знам ли). --Luxferuer (беседа) 00:00, 28 декември 2013 (UTC)