Беседа:Език

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Изтриване?![редактиране на кода]

@The TV Boy, не мислиш ли че е редно основната страница за Език да бъде пояснителна, както са всички други страници (с име с повече от две значения) в Уикипедия?! Искаш когато някой търси Език да не намира нищо, така ли?! --Termininja 16:20, 20 август 2011 (UTC)

Не ми е това идеята, целта ми тази да бъде изтрита, а другата да бъде преместена на нейно място, за да се запази историята, защото другата има повече от тази. Така съдържанието се запазва.--The TV Boy 13:28, 21 август 2011 (UTC)
До сега не ми беше минавало през акъла, че историята може да е от значение (и то специално тази е: 95% Робот Добавяне...). Защо просто не приемем, че статията е създадена сега, както много други статии се създават в този момент... Ако смятате, че историята е толкова важна, ОК - оставете другата статия, но така Уикипедия ще има една излишна страница в повече, а именно тази която ще стане пренасочваща. --Termininja 13:50, 21 август 2011 (UTC)
По-точно Език (пояснение), ще стане пренасочваща, а иначе историята (според някой хора, не съм го измислил аз Ухилен съм) е важна, защото е от 2006, и ако някой иска, може да направи справка. Предния път и аз попаднах в това положение с Cartoon Network TOO, но админите ми казаха, че трябва тази с по-малкото да се делне, а тази с по-голямата да се премести на нейно място.--The TV Boy 13:58, 21 август 2011 (UTC)
Под пренасочваща аз разбирам в нея да се вкара: #виж [ [...] ], а на това което ти искаш му се вика пояснителна :) Както казах вече, ако историята е важна, нека да остава! Още повече, щом админ го казва, но искам да чуя мнение на такъв специално за тази статия и да се действа... Нямам повече възражения, освен това което съм изложил най-горе. Със здраве! --Termininja 14:11, 21 август 2011 (UTC)
Е, да де пояснителната ще стане пренасочваща на другата пояснителна. Ухилен съм Както и да е, по-добре да оставим админите да оправят това както те си знаят, и без това и да умуваме сами тука няма смисъл. Със здраве и от мен!--The TV Boy 14:22, 21 август 2011 (UTC)
Най-добре повдигнете въпроса на Разговори, че да се реши и да не виси като оспорена за изтриване. Аз лично смятам, че тази трябва да си седи пояснителна, защото първите две значения ми се виждат равностойни.--Алиса Селезньова 07:44, 25 август 2011 (UTC)
Беседата е обща, една, какво пречи да се направи пренасочване, страниците са еднозначни?--Радостина 08:02, 25 август 2011 (UTC)

Вместо да се маха шаблона, по-добре да се обсъди на Разговори - както казах аз съм против местенето тук на титулярна език (анатомия) - първите две значения ми се виждат равностойни.--Алиса Селезньова 15:50, 28 август 2011 (UTC)

Най-накрая схванах.:-) Но честно казано не съм убедена дали наистина са равностойни, затова ми се искаше може би да се обсъди на широк фронт, но не е чак толкова важно.--Алиса Селезньова 15:55, 28 август 2011 (UTC)