Направо към съдържанието

Беседа:Емилия Минева

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

==

Емилия Тодорова Минева ==

Здравейте, написала съм статия за Емилия Тодорова Минева, която е дългогодишен преподавател в Софийски университет с признати приноси за развитието на философската специалност в университета и историко-философските изследвания у нас.

Не знам дали съм изпълнила всички технически и съдържателни изисквания, защото не съм правила досега статия за Уикипедия.

Ще съм признателна да ми съдействате, ако се налага да редактирам текста и оформлението и да ме ориентирате приблизително след колко време става видима публикацията, в случай че бъде одобрена?


Благодаря предварително за всяка информация!

Molinesia (беседа) 14:18, 27 юли 2022 (UTC)[отговор]

Благодаря за отговора. добавих източници, за които се сетих и открих в интернет. Все пак става дума за починал човек, чиито живот в голямата си част е бил по времето преди интернет и не е лесно да се осигурят достатъчно дигитални източници.
Надявам се, че добавеното все пак е достатъчно доказателствено за истинността на статията и тя ще бъденаправена видима за всички, които се вълнуват от развитието и историята на българската философска мисъл и университетската ни философия .
Отново благодаря!
Поздрави, Molinesia (беседа) 16:10, 27 юли 2022 (UTC)[отговор]
Ще съм благодарна, ако ми посочите за кои твърдения по-точно искате още източници? Няма как рождено свидетелство да ви представя или текстове на книги и документи, които не са дигитализирани или не са на разположение на свободен достъп.
В крайна сметка, ще се откажа да пиша тук и ще публикувам текста някъде другаде. Просто се опитах да отдам дължимото на един стойностен човек, който е направил много повече за цели поколения, отколкото редакторите на Уикипедия.
Бъдете здрави!
Всичко добро! Molinesia (беседа) 16:59, 27 юли 2022 (UTC)[отговор]
Добавих няколко бележки към съдържанието на страницата и източници.
Моля да ми съдействате с преглед и препоръки, ако трябва още да редактирам.
Благодаря отново! Molinesia (беседа) 20:18, 27 юли 2022 (UTC)[отговор]