Беседа:Кирил Български

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Има съмнения... - Уикипедия не е вестник Уикенд. Ако има съмнения за нещо, не е лошо те да са подкрепени с доказателствен материал или цитат от авторитетен източник. Иначе си е просто злонамерена клюка. --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 78.90.63.44 (беседа • приноси) .

Благодаря. Кратка бележка в този смисъл в резюмето на редакцията би спестила няколко ненужни действия - изтриване на съдържание от анонимен редактор и без обяснение в доста случаи води до връщане на редакцията. --Спас Колев 18:19, 8 август 2011 (UTC)

И аз благодаря за разбирането и приемането. За жалост, бидейки извънредно колоритна личност, Патриарх Кирил си е спечелил твърде много завистници и хулители. Дори и такива, за които лично се е грижил приживе да им спестява неприятности и да ги вади сухи от водата, в която сами са затънали.

Родители[редактиране на кода]

Родителите му не са албанци, а власи - от Грабова и от Москополе. И двете села не са албански, а влашки, но за по-сигурно изобщо предлагам да не се пише националност, а откъде са просто. [1] [2] [3]--Мико (беседа) 04:38, 9 октомври 2014 (UTC)