Беседа:Магдалена Малеева

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

(без шльокавица)

Магдалена вече от две години не е капитан на отбора за Фед къп :) харесва ми шаблона, но някои неща като теглото ми се струват излишни :) И снимката е малко старичка, сега Маги е далеч по-стилна. --Nad 20:11, 4 април 2007 (UTC)[отговор]

Е, Nad, как ме издебна! Все още изпробвам шаблона. И реших да го сторя в статията на Маги. Така че има още работа... Отговорите на въпросите ти:
1. За капитанството на Фед Къп - знам, че е така, че в момента не е капитан. Просто ще го представя по друг начин, защото не е лошо да се отбележи като факт - примерно че е била капитан.
2. За информацията в шаблона - почти навсякъде при шаблоните за спортисти се използват височината и теглото. А информацията може да изглежда "претруфена", защото исках да включа в шаблона всевъзможните факти, представени в другите профили на тенисистите. Ако махнем примерно "Друго" - шаблонът си изглежда супер (поне според мен, де )
3. Снимката на Маги е единствената с що-годе ясни права, която успях да намеря. В Общомедия няма никакви. Ако имаш някоя друга в предвид - заповядай - веднага ще я сменя.
--keranov 20:48, 4 април 2007 (UTC)[отговор]

Нямам предвид нищо за съжаление, дори незнам как се проверяват правата, може би ако е със криейтив комънс лиценз? А най добре да идем на някое мероприятие и да нащракаме сума ти снимки :) Очаквам да имам свои хора на Фед Къп и се нядявам, че ще отпуснат по някоя (не на Маги, но пак е нещо) --Nad 21:13, 4 април 2007 (UTC)[отговор]