Беседа:Марат Измайлов

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

ВОЛЖСКИ БЪЛГАРИ[редактиране на кода]

Стига с тея измислени татари - ВОЛЖСКИ БЪЛГАРИ е правилно да се нарича, "татари" и "Татарстан" е измислено от Ленин - насилствено е преименувал Волжските Българи, а който не се е съгласил да стане от българин - тарин, е пращан в концлагер да умре. Ленин е убил стотици хиляди Волжски Българи, с нищо не е бил по-различен от Хитлер!

Що пък направо да не е тракиец ? :-) И не, не се наричат "ВОЛСЖКИ БЪЛГАРИ", наричат се татари. Името на републиката е такова, такъв е етносът и така се наричат навсякъде. – Tourbillon Да ? 20:36, 12 юни 2012 (UTC)

Откога се наричат така, драги ми всезнайко-татарист анти-българин, знаеш ли??? Прочете ли какво написах в горния абзац, или и ти си промит мозък и само повтаряш наизуст заучени фрази? Защо не ги питаш тях най-добре те като какви се определят - повечето от тях са с БЪЛГАРСКО самосъзнание и се наричат БЪЛГАРИ, а не татари! "Другарят" Ленин се е изсрал преди 100 години върху Българския род и сега льохмани като тебе продължават да му благославят лайното и да се кланят пред него! Съжалявам за грубия израз, но това е истината!

Доста предвидим отговор, особено "анти-българина". Подайте ми академичен източник, че поне 10% от днешните татари се определят като "българи", и тогава може да проучим възможностите за преименуване на Татарстан на Волжка България в българската уики. Оттам насетне Вие сам можете да си проучите възможностите за преименуването на тази република на "Волжка България" във всеки един международен атлас, документ, дописка и опаковка от сапун. След това може да продължите с преименуването Турция на "Османска империя", защото "другаря" Ататюрк е извършил подобно чудовищно престъпление с преименуване горе-долу по същото време като Ленин. А иначе аз искрено боготворя Владимир Илич, имам си малък олтар в стаята, пред който паля благовонни свещи и пея мантри между 4 и 6 часа сутринта. Вечер се кланям само в пантеона на великата троица антибългари - мръсния комуняга Георги Димитров, злия Сталин и зловонния Тито. :-)Tourbillon Да ? 21:25, 12 юни 2012 (UTC)
Ухилен съм --Rebelheartous (беседа) 08:17, 13 юни 2012 (UTC)

@Tourbillon: Боби Турбото, много си забавен, мислил ли си за кариера в цирка? Имаш голям потенциал, повярвай.

Ако разбирате Боби Турбото като „академичен източник“, съветвам да се ориентирате към някой друг уебсайт. Тук не боравим с пламенните излияния на подрастващи родолюбци, а с достоверна информация. :-)Tourbillon Да ? 10:28, 13 юни 2012 (UTC)

По-добре пламенен родолюбец, отколкото турбо-чекист! И подрастващ може да викаш на баща си. Когато аз съм служил в казармата и съм се клел да служа на интересите на Република България и да отдам живота си за нея ако се наложи, ти още си вървял прав под масата! А тея вашите "академични източници" са по-мухлясали и от на баба ми килера, стават единствено за разпалки за печката - червеното мастило гори най-добре. Да вярваш в нещо, писано от политически назначени "историци" преди 100 години е все едно да вярваш в дядо Мраз. Вземи порастни и си отвори очите за истината, тя ще те направи свободен.

„Академичен източник“ не означава „източник на БАН“, гусин старшина. :-) А иначе и на мен може да ми звучи добре България да бъде княжество, но не бих си изкарвал псевдопатриотичните комплекси в опит да променя реалността и да я пиша като княжество из Интернет. Ако настоящата реалност не ви харесва — антипсихотични медикаменти бол. Почивайте си. Лек ден. :-)Tourbillon Да ? 16:38, 13 юни 2012 (UTC)

Като те гледам ти отдавна вече си на медикаменти, гусин турбо-Боби. Колкото повече се опитваш да бъдеш интересен, толкова повече се излагаш. Или си наркоман, или си турбо-тъп. Или и двете. Да? Лека нощ!