Беседа:Младен Михалев

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Факти или Мнения[редактиране на кода]

Дами и Господа, Читатели и Администратори, на Уикипедия, Нека не превръщаме Уикипедия в жълта преса. За различни обвинения ,особено, нарицателни и стериотипи, от вида на " мафиот", " престъпник" и т.н. са нужни Доказателства от съда. Не може да твърдите нещо, и да използвате жълти вестници и фантастично- криминални романи като доказателство. За повечето от нещата за даден човек трябва да си признаем като общество, колкото и да не ни се иска, че "Незнаем". Знаем ли кой "кой номер гащи носи"? Отговора е- Не. Незнаем .Нито знаем по какъв стандарт да ги мерим, нито пък с точност. Mkolev1 (беседа) 15:55, 14 март 2017 (UTC)

Не сме Богове, и всичко знаещи, че така да ни е ясно всичко. Mkolev1 (беседа) 15:56, 14 март 2017 (UTC)

Какво да направим, че човека е адски богат? Трябва да му завиждаме и да се надяваме да му развалим репутацията ли? Нека не упорочава е българското слово и да го пазим чисто от нападки, които са си лъжа. Mkolev1 (беседа) 16:01, 14 март 2017 (UTC)

Всичките негативни емоции и коментари по адреса на Младен Михалев идват поради това, че е:

  • От ФК Славия София
  • Богат, благодарение на уменията и находчивостта си
  • Не се занимава с Политика.

Mkolev1 (беседа) 16:03, 14 март 2017 (UTC)

Също, той не е длъжен да дава отчети за личния си живот. Спзаконите на страните в които живее и е добър гражданин. Всяка информация струва пари, а истината е най- скъпа. Mkolev1 (беседа) 22:25, 14 март 2017 (UTC)