Беседа:Модерен театър

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Въведох изменения в страницата тъй като сцена "Модерен Театър", чиято снимка, адрес и параметри бяха указани в статията "Модерен Театър" не се явява собственост на юр. лице "Модерен Театър", а е собственост на представлявания от мен "Ренесанс" АД, група "Овергаз Холдинг". Сцената е създадена със средства на нашата компания и г-н Сашо Дончев. Указаните в статията лица са създатели не на сцената и не се помещават на този адрес. Информацията е подвеждаща и невярна. Указания интернет сайт не се явява сайт на сцена модерен театър и подвеждащо препраща нашите потенциални клиенти към чужд сайт, не свързан със сцената или компанията. Всички твърдения по-горе могат да бъдат доказани с документи. Благодаря.

Моля не променяйте статията.[редактиране на кода]

Ако тази статия е за юридическото лице "модерен театър", то не е свързано със сградата, която посочвате подвеждащо. Юридическото лице "Модерен театър" няма сграда в момента и няма предствления от доста време.

Моля не поставяйте линкове към сайта на агенция "3кон", която няма никакви права или собственост над сградата, сцената, запазената марка или юридическото лице "модерен театър". Това е "черен" маркетинг от страна на агенцията опитващ се да привлече клиенти към посредник, който дава линк към свой сайт, в който са посочени контакти на агенцията посредник и няма контакти на собственика на сградата - това е направено с цел прехвърляне на преки клиенти. Мисля, че не е цел на Уикипедия да бъде използвана за "подвеждаща реклама" и "лъжлив маркетинг".

Сгардата (сцена Модерен Театър) е възстановена от група "Овергаз", единствен акционер в "Ренесанс" АД, собственик на сградата. Сградата на улица Върбица е 100% собственост на "Ренесанс" АД - лице несвързано с ю.л. "модерен театър" и не свързана с агенцията "3кон", които правят измененията на статията публикувайки в нея свой сайт с цел прехвърляне на клиенти. За информация в момента сцената се използва от "Нов драматичен театър Сълза и Смях". Агенция "3кон" няма никакви права нито над сградат нито над ю.л. "Модерен театър"!

Мисля, че неколкократното преправяне на статията е безсмислено, но ако е необходимо ще решим въпроса по юридически път на основание на нотариални документи и доказателства. Всичко това може да бъде проверено текущо в "Търговския регистър". А ето и афишата на http://salzaismiah.eu/. Благодаря за разбирането и се надявам на извънсъдебно разбирателство. Ако се редактира статията моля да бъде посочен редактора и причината за редакция.

Статията е за частния театър Модерен театър и според сайта му, адресът отговаря, както и снимката. Не знам за какъв собственик на сграда става въпрос - снимката показва сграда, която поне в определен момент е ползвана от Модерен театър.--Алиса Селезньова (беседа) 15:14, 20 октомври 2013 (UTC)[отговор]
Бихте и пояснили "Благодаря за разбирането и се надявам на извънсъдебно разбирателство"? Намеквате за съдебно разбирателство? В такъв случай за пръв и последен път ви моля да погледнете У:НПЗ.--Алиса Селезньова (беседа) 15:16, 20 октомври 2013 (UTC)[отговор]

Здравейте,

Бих искал да се свържа с Вас и да Ви представя доказателства и документи, потвърждаващи несвързаността и отсъствието на права на сайта посочен в статията за "Модерен театър" (доста по-сериозни доказателства от техните снимки на нашата сцена!). Публикуването на препратка към несвързан сайт, заблуждаващ със контактите си и отклоняващ клиенти от собственика, отдаващ сцената под наем като свой основен бизнес не е правилно не само фактологически, но и от търговска гледна точка. Моите контакти са 0882/174125 - Янко Китанов, зам. директор на "Ренеснс" АД, който е собственик на сцената от самото и създаване. Господата създали сайта периодически се появяват с предложение за 24% посредническа такса за да отдават сцената под наем. Публикуването на тяхните контакти тук, надали би било справедливо, макар и да няма "истински" сайт на сцената в момента. Освен това колегите от "Сълза и смях", използващи сцената http://salzaismiah.eu/, също търпят загуба заради препращането към сайта на неавторизираните "посредници". Ако е необходимо да има линк в статията, то той трябва да е по-скоро този НДТ Сълза и смях, чийто дом е сцена "модерен театър" в момента. Също така е верен контактния номер укзан в "Google": https://plus.google.com/103225139686483702267/about?gl=bg&hl=en , различващ се от мобилни номер или имейла на посредника. Моля да решим този въпрос, тъй като неправилния линк води до реални загуби за нас. Благодаря предварително! Тесктът за извънсъдебно разбирателство е насочен към собственика на сайта, който предполагахме, връща своите контакти в статията. А към уикипедия ще бъдат официално представени всички необходими доказателства за да не продължава "подвеждането" на клиенти заради статията публикувана при Вас.

Имате отговор на беседата ми. Отделно, моля ви, обяснете ми какъв е проблемът със снимката?--Алиса Селезньова (беседа) 16:59, 20 октомври 2013 (UTC)[отговор]