Беседа:Нивелир

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Не е истина, яка реклама на Стабила:) Хайде да се замислим малко - чудя се кой офис на Стабила точно е продавал на пра-дядовците ни, още по римско време разграфени дървени пръти...и как точно са "нивелирали" древните архитекти...може би "либелката", прикрепена към дървен носач е измайсторена в манифактурка на Стабила, малко след Христта:))) само дето не би трябвало да е www.stabila.com a www.roman.emp.stabila.ltd.it:)))

Поздрави,

Ники

p.s. Топлата вода, е патент на Николай Георгиев...от София...:)

"ИСТОРИЯ Фирмата е основана в Maikammer, Германия през 1820г. от Густав Улрих, и поета от синовете му през средата на 19-ти век. Било е време за промяна. Подобно на Англия и Америка"

От горното цитатче се пообърках...история на нивелира...защото за това е статията...или история на фирмата?!

И още малко забележки:

По-горе, говоря за дървен метър (който не е на Стабила, ама на 120 процента сигура), автора говори за "сгъваем дървен (или дърводелски) метър", който може и да е техен, нямам идея и не споря, но статията е за нивелира и не виждам за чий...(цензура, трябва да изчета цялата (на моменти безинтересна история на фирмата) и предлаганите от нея продукти, при все, че пуснах на търсачката НИВЕЛИР, а не стабила или метър... --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 213.91.150.82 (беседа • приноси) .

Премахнах рекламното съдържание, нещо което може да направи всеки тук --Nad 13:46, 21 август 2009 (UTC)[отговор]

Благодаря Nad! Знам, че всеки може да го направи, но предпочитам това да е някой с повече опит, т.е. само да дам идея за това...не искам да "омажа" нещо:) Поздрави, Ники

Може никой да не забележи беседата, както и вандализма е преминал незабелязано. Поздрави --Nad 13:51, 21 август 2009 (UTC)[отговор]