Беседа:Нос

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето
Статията Нос е част от един или повече проекти:
Оценка Важност Проект
Статия от клас A Клас A Статия от клас C Средна Symbol a class.svg 1000 статии: подобряване на 1000 основни статии с универсална значимост.

Ноздрите (т. 1.2) не спадат ли към външният нос (т. 1.1)?--Termininja 17:57, 22 август 2011 (UTC)

Ако не са то поне са на границата. Забелязах, че има проблем с подреждането на раздели и подраздели, но снощи ми се спеше, а днес забравих. И на Предверието не му е там мястото. Сменяй смело. --Izvora 18:01, 22 август 2011 (UTC)
Предверието не е ли началото на кухината?
Тази галерия с носове дето съм я направил преди нещо не ми харесва... Какво ще кажеш да се разкарат няколко снимки (като напр. кон и куче, понеже ги има по-нагоре), а останалите да се пръснат по статията? Просто като идея, а може и така да остане... От снимките в галерията мисля, че са по-важни тази на птицата, кита и крокото.--Termininja 18:16, 22 август 2011 (UTC)
Това имах предвид предверието да излезе по-напред в подразделите. А за снимките си е твой проблем. За мен важното бе да я докарам до А. Като идея ми щукна и сравнителната характеристика на расовите различия на носовете при хората - тесен, широк, чип, с широки ноздри, гърбав и т.н. Ако ти се занимава може да си поиграеш. Аз смятам да се насоча къв друга статия от У:1000 :-). --Izvora 18:22, 22 август 2011 (UTC)