Беседа:Освещение

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Предлагам статията да се слее с Адвентизъм, защото понятието с описаното тук съдържание, не е общохристиянско понятие, а само на това конкретно вероизповедание. Статията има вопиющи правописни и езикови грешки. Няма лошо да си останат, след като се премести в Адвентизъм. --Olympias 01:03, 21 януари 2008 (UTC)

Аз предлагам направо да я предложим за изтриване. Първо, не става ясно дали е свързана с адвентизма, второ - "статията" изобщо няма някаква дефиниция - това са безсмислици и цитати, нахвърляни в един абзац. --Svik 01:30, 21 януари 2008 (UTC)
За мен лично статията не струва, но все пак, знам ли, за адвентистите може и да струва. Че е адвентистко понятие е ясно, ако си общувал с адвентисти, особено при цитиране на гуруто Елена Вайт (аз все пак не мога да я напиша с малка буква, но те може така да си я пишат). Може би при процедура за бавно обсъждане ще се вземе по-правилно решение, но аз не знам как се прави такава процедура.--Olympias 04:16, 21 януари 2008 (UTC)
Предложих я на У:СИ, можеш да гласуваш - вече мисля, че имаш право, защото си със 701 редакции досега. --Svik 00:14, 22 януари 2008 (UTC)