Беседа:ПФК Шумен 2010

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Крайно некомпетентен съм в дадената област, но изречението: Отборът се представя добре и завършва 11-ти, но от БФС решават, че не може да допуснат Славия (отборът, заемащ 14-то място) да изпадне в "Б" РФГ, и затова се разиграват плейофи за оставане в елита ми изглежда леко тенденциозно и не в стила на неутралност. Ако даденото събитие и мнението за него могат да бъдат определени според мерките на енциклопедията като безпристрастено мнение и безспорен факт, трябва да остане, но ако не са такива, предлагам, някой по компетентен по въпроса да извърши редакция. Също така не мога да открия дали не е нарушено нечие авторско право с целия текст на статията. Посочен е сайт http://www.bulgarian-football.com/ от анонимен потребител [1] , с което се създава впечатление за прекопиран чужд текст. --The Engineer 12:01, 13 мар 2005 (UTC)

От страницата им: Ако не е посочено авторското право, информацията в този сайт е обществено притежание и може да бъде копирана и разпространявана без да е необходимо изрично разрешение. В такива случаи следва да се отбележи Bulgarian-football.com като източник и съотвения автор, ако е посочен такъв. Ако на снимка, графика или друг материал е посочено авторско право, за копирането на тези материали трябва да се получи разрешение от оригиналния източник. Включването на връзки към Bulgarian-football.com е свободно. --Webkid 14:00, 13 мар 2005 (UTC)
Мерси --The Engineer 14:13, 13 мар 2005 (UTC)


Малко късно, но по-възрастните хора в Шумен говорят за този плейоф и има само една версия - предтавената. Това не го прави истина, но аз си мисля, че е било така... още съм чувал, че е имало побой над съдийската тройка, сбивания по терена м/у играчи, които не са завършвали ползотворно за Славия --Chickem4o 18:44, 4 октомври 2006 (UTC)[отговор]