Беседа:Пърл Харбър

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Допълване[редактиране на кода]

МЕП към тази страница отвеждат на пристанището Пърл Харбър. Другите езици имат отделна огромна статия за нападението над Пърл Харбър... мислех си дали не трябва да е същото и на бг. Доколкото виждам нямаме статия "Нападението над Пърл Харбър"... аз не мога да пиша такива статии, но си мисля, че тази статия е прекалено малка предвид на информацията, която съществува.--Радостина 04:45, 3 октомври 2007 (UTC)

Офтопик: Имат такава статия, но огромна част от тях е най-вероятно написана от граждани на САЩ. Те обаче едва ли биха били в състояние да напишат обширна статия за обект, излизащ извън обсега на интересите на тази държава. Това вече е работа на другата част от световното население. :-) --Александър Бахнев 05:44, 3 октомври 2007 (UTC)
Може би все пак трябва да се оправят МЕП, да сочат към другата статия... и аз не знам. Така статията ни е за пристанището, ни за нападението, а за всичко по малко... Аз съм гражданин на САЩ, ама не мога да пиша статии за история :-(... но тези дето пишат на исторически теми, може би могат.--Радостина 15:04, 3 октомври 2007 (UTC)