Беседа:Робърт Мугабе

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Тази статия е включена в Уикипроект Африка, чиято цел е обогатяването на информацията, свързана с континента Африка. Ако желаете да участвате, посетете страницата на проекта, където може да видите списъка със задачи.
Б Тази статия е оценена като клас Б.

Очаквам обяснение за натрапения шаблон - какво се разбира под стилистично изглаждане(какви забележки имате към стила), под правилно структуриране(какво Ви притеснява в подредбата) и какво ви внуши мисълта, че не фокусирам статията върху обекта? Ако не ми се даде изчерпателно обяснение, ще бъда безсилен да помогна, тъй като не чета мисли и не мога да реагирам на лозунги, а на обяснения Bogorm 18:52, 27 юни 2008 (EET)

  • На места ползвате прекалено много архаизми. Има дълги изречения, чийто смисъл се проследява трудно. Има мъгляви изречения като "Женен е за Сали Мугабе и е в продължение на няколко години вдовец от 1992 г."
  • Източниците са форматирани неадекватно -- не казват откъде, кога, какво се цитира, излишно са използвани получер и курсивен текст.
  • На места изполвате минало несвършено време, вместо сегашно историческо.
  • В раздел Биография обяснявате политически възгледи, речеви навици и други подобни.
  • Несъразмерно голяма част от статията е за текущите избори, по-подходящо би било да направите статия за тях.

Поработете още. Yunuz 16:56, 27 юни 2008 (UTC)[отговор]

1) По отношение на първите три забележки ще направя каквото мога, вероятно не веднага, 2)четвъртата: разделът Биография е точен превод на фрагменти от руската У, не съм си позволявал вмъквания там, дори обогатих с един източник, който не присъствувавше там. 3) Ако вмъкна информацията за изборите като отделна статия, веднага ще се появи шаблон спорна неутралност, защото статията тук се фокусира според заглавието си само на позицията на президента. Без желаещ да поработи за представяне на позицията на Цвангирай последиците няма да са добри, ако последвам съвета. Bogorm 20:45, 27 юни 2008 (EET)

1) Ще се радвам да ги видя; 2) Това, че сте превеждал, не адресира проблема; 3) Тези спекулации също не адресират проблема. Дайте по същество. Yunuz 22:34, 27 юни 2008 (UTC)[отговор]