Направо към съдържанието

Беседа:Селена Гомес/Архив

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на стари беседи.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!
Ако желаете да започнете нова дискусия или да подновите стара, моля, направете го на текущата беседа.

Селена Гомес срещу Селена Гомез

Във връзка с тази молба за преименуване, моля ви да се съобразявате, че името следва да се изписва със „с“, т.е. Селена Гомес, а не Селена Гомез. Ако имате възражения, моля пишете тук преди да редактирате. Държа да отбележа, че аз не заемам позиция, а просто отбелязвам фактите до момента. ЛъчезарБ/П 10:54, 7 август 2010 (UTC)

Селена срещу Селина

Струва ми се, че също не е зле да се уточни дали да е Селена или Селина. От скромните ми разбирания по английски, би трябвало да е Селина, обаче испанското произношение май наистина би било по-скоро Селена. Обаче в момента заглавието е Селена, докато в текста е Селина. Ако никой не вземе отношение до няколко дни, ще сложа Селена навсякъде. ЛъчезарБ/П 10:58, 7 август 2010 (UTC)

Всъщност, слагам навсякъде Селена сега, за да няма противоречие в статията, пък ако надделее мнението, че трябва да е Селина, и без друго трябва да се мести цялата статия. ЛъчезарБ/П 10:59, 7 август 2010 (UTC)

Името е от испански произход и правилно би трябвало да се произнася Селена Гомес, проблемът обаче е, че е американка и името й се произнася Селина Гомес. Та не знам кое е по-добре да се избере.--Радостина 11:36, 7 август 2010 (UTC)

"She is named after Tejano singer Selena." е написано в английската, кръстена на певицата Селена --Nadina 12:26, 7 август 2010 (UTC)
И нея я произнасят Селина на английски, но както казах, това е на английски, а името е испанско... та не знам, раздвоена съм, както решите.--Радостина 15:23, 8 август 2010 (UTC)

Пълна защита на статията

Вече се убеждавам, че тази статия скоро ще се нуждае от пълна защита... При следващите вандализми ще бъде предприета тази крайна мярка --Nadina 11:00, 7 август 2010 (UTC)

Не мисля, че Cece7o (беседа - приноси) е непременно вандалка, даже напротив. Всъщност, дори се опитах да я насърча.[1] Надявам се, че не се увличам прекалено в спазването на У:ППД, но все пак редакциите ѝ наистина изглеждат добронамерени. Ухилен съм ЛъчезарБ/П 13:59, 7 август 2010 (UTC)
И аз мисля, че защита е нужна. Даже създадох статията преди време само защото постоянно се лепяха копивиота. Гледам и сега са изтрили свободния текст и са пуснали такова. А момичето е прекалено младо и най-вероятно ще се слее с попкултурата, затова сигурно американското произношение е за предпочитане. --Александър 15:07, 7 август 2010 (UTC)
Ох ужасна статия, почти всичко е копирано оттук оттам --Nadina 15:25, 7 август 2010 (UTC)

Промених защитата на пълна. Съжалявам, но ми дойдоха в повече редакциите на децата по тази статия --Nadina 15:36, 7 август 2010 (UTC)

Разбирам те, Над, но им пишете все пак на децата, да знаят защо ги спирате да редактират. Иначе става малко като оная история с PtBg, и хората си мислят, че в Уикипедия има някакви варварски правила. ЛъчезарБ/П 15:15, 8 август 2010 (UTC)
Конкретно на Cece7o ѝ писах. Надявам се да си чете собствената беседа. :-) ЛъчезарБ/П 15:21, 8 август 2010 (UTC)
Тук на тази беседа предупредих, че още подобни редакции и защитата ще бъде пълна. Не един път връщахме копивио и т.н., но знаеш как е когато някой не иска да чете --Nadina 18:27, 8 август 2010 (UTC)