Беседа:Сиби

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Доколко пълни са източниците и външните препратки на страницата в актуалния й вид? Смятате ли, че нещо не достига или трябва да се докаже с препратки? Радо Radomir "Gadina" Mirchev (беседа) 18:40, 16 януари 2018 (UTC)[отговор]


"Значимостта на обекта на тази статията е поставена под съмнение." Здравейте, може ли да уточните какво имате предвид и кои аспекти на статията не са достатъчно значими, за да присъстват в нея? Издателство "Сиби" е едно от най-старите издателства в историята на страната ни след 10 ноември и е най-сериозното професионално издателство в областта на публикуването на нормативни актове и на специализирана правна литература. Разбирам, че за вас това са сравнително далечни теми, но за юридическите среди в България името "Сиби" е широко известно и изключително уважавано. Нелепо и странно е, че досега няма Уикипедия страница за него, при положение, че има на далеч по-малко познати издателства.

При това нарочно съм се въздържал от излишни хвалби и рекламно звучене, за да запазя неутралния и обективния характер на статията.

Radomir "Gadina" Mirchev (беседа) 13:03, 23 януари 2018 (UTC)[отговор]