Беседа:Система на Хорнбостел-Закс

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

BloodIce такава каша направи със пренасочванията и истриванията че едвали някои ще може да я оправи!!!!!Aladin 10:51, 26 февруари 2012 (UTC)

Напротив, всичко е нормално, аз ти оправих бакиите. Защо си присвояващ приноси (мои и на Спири)? Всички пренасочвания действат и водят на правилните за този момент места. Чакам източници, но ти благодаря, че пишеш на кирилица. BloodIce 10:55, 26 февруари 2012 (UTC)

Точно това се опитвам да ти обясня че неводят на правилните места.Нищо не си присвоявам! Бях почти свършил само шаблона трябваше да оправя и всичко щеше да бъде екстра!Aladin 11:14, 26 февруари 2012 (UTC)

Представи надежден източник за твърденията си и, както ти се каза двукратно за около 5 минути ще ги променя, ако са грешни. Засега имаме само вандализъм налице. Благодаря за кирилицата и конструктивния диалог. BloodIce 11:28, 26 февруари 2012 (UTC)

Къде къде подобре ще е доброволно да си я само-истриеш а аз ще напиша една нова с правилното название и коректна информация.Вандализма е въпрос на гледна точка аз създавах нещо ти го разруши така че може да се каже че ти си направил вандализъм!:) Aladin 12:02, 26 февруари 2012 (UTC)

Твоята промяна на една буква в целия текст който бях написал, не е върха на литературата и едва ли заслужава нобелова награда. Пет години тероризираш Уикипедия с вандализми, няма причина да ти вярвам на приказките. BloodIce 12:08, 26 февруари 2012 (UTC)
Освен това твърдиш, че руските източници го изписват със С. Това е лъжа, защото сериозните научни източници на руски език го предават като Закс, а не Сакс. Твърдението ти, за руските източници в интернет е лъжа. Трябва да се гледат научни източници, а не форуми. BloodIce 12:27, 26 февруари 2012 (UTC)
И точно човека, чието блокиране е правено от поне 5 администратора заради вандализъм, да ме нарича вандал е малко казано грубо. Прекарваш голяма част от времето си тук, под формата на блокиран потребител, замисли се защо. BloodIce 12:41, 26 февруари 2012 (UTC)