Беседа:Съюз на съветските социалистически републики

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Статията трябва да се пренапише[редактиране на кода]

Статията няма неутрална гледна точка, което я прави неподходяща за една енциклопедия. Последният абзац е абсурден, некадърно написан и не се крепи на никакви факти; ако някой е за запазването му нека да го защити достойно, с аргументи вместо да повтаря гледната си точка ad nauseam. --D U 11:04, 5 март 2006 (UTC)

Статията не е затворена за редактиране, използвайте командата "редактиране", за да нанесете подобренията. --Петко 17:51, 5 март 2006 (UTC)

Невероятни достижения[редактиране на кода]

"постига невероятни достижения в културата, науката и техниката" може ли малко аргументация в какво точно се изразяват въпросните постижение. че така звучи малко като - съветските болни - най-здравите болни в света. --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 94.190.193.17 (беседа • приноси) .

За странни твърдения е прието да се поиска източник - по този начин. А иначе, „невероятни“ може да се разбира и буквално. :-) --Спас Колев 18:55, 3 май 2010 (UTC)
е, извинявам се ако съм нарушил протокола, просто ми беше чудно защо повечето статии свързани със соц-периода изглеждат сякаш са писани на партиен конгрес.
Свободната Уикипедия предполага и свободно писане на глупости - за съжаление. За съжаление пропорционално малкото редактори на брой статии не позволява всяка една от тях да се преглежда редовно и да се отстраняват спорни или дори безумни твърдения. Ако ви се занимава, имате познания и свободно време, можете да подобрите всяка една статия, която ви се струва ненаучна. Поздрав! --93.152.138.171 18:02, 5 май 2010 (UTC)
Няма нужда от извинения, забележката беше полезна. Стандартният начин просто увеличава вероятността проблемът да бъде забелязан и проследен. --Спас Колев 19:00, 5 май 2010 (UTC)
е, регистрирах се и нанесох малки корекции, да видим дали ще изтраят до утре.