Беседа:Темщица

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Уважавайте малко труда на редакторите и не трийте данни за реката и местата през които протича, моля Mpb eu (беседа) 20:27, 18 април 2015 (UTC)

Благодаря за това, че започваш да разговаряш. Уважавам труда ти, но не и неговото качество. Това трябва да ти е известно. Трия: 1. Данни, които не са за реката, а за други обекти; 2 Неясни пасажи, при които поради неграмотност или безсмислено подреден словоред не може да се разбере кое изречение къде трябва да започва, къде трябва да завърши. Ако съм изтрил нещо извън тези две категории, моля, посочи го, за да мога да поправя грешката си.--Simin (беседа) 21:14, 18 април 2015 (UTC)

Не трий данни, сам виждаш, че статията е осакатена, вкл. си махнал линковете за топографскиите карти, селищата през които минава реката, височината на пада й и пр. Mpb eu (беседа) 21:19, 18 април 2015 (UTC)

И това, че се нарича и с различни имана в различните й течения е изтрито, така не бива. Mpb eu (беседа) 21:21, 18 април 2015 (UTC)

Това, което виждам е, че непрекъснато се опитваш да вкараш текст за други обекти, а отнасящото се до реката е неграмотно и неясно. Това е осакатяване на езика ни. Никой не е длъжен да гадае какво точно си имал предвид. Моля, приведи го в в по-ясен вид и аз с удоволствие ще ти помогна в редактирането.--Simin (беседа) 21:22, 18 април 2015 (UTC)
За имената - моля, дай източници, напиши го ясно и грамотно.--Simin (беседа) 21:25, 18 април 2015 (UTC)

Като не ти харесва стилът радактирай го не възразявам, но не трий информацията моля. Mpb eu (беседа) 21:27, 18 април 2015 (UTC)

В края на крайщата е писано да е в полза на милиони хора, не може единствено да се налага само единичното Ви лично мнение. Mpb eu (беседа) 21:29, 18 април 2015 (UTC)

Ако е така, защо непрекъснато прокарваш личното си мнение, защо си измисляш география и история? Както посочих, никой не е длъжен да върви след теб и да гадае какво точно си имал предвид. Опитай се да бъдеш по-прецизен.
Моля, спри с вкарването а невярна информация. Вече в две беседи и в много резюмета ти обращам внимание, че трябва да се запознаеш с географския обхват на Западните покрайнини. Темшица не е в Западните покрайнини.--Simin (беседа) 21:32, 18 април 2015 (UTC)

Виж, нама да си губя полезното време повече да се убеждаваме в очевидни неща, защо не попиташ Зденка дали е или не е в Западните покрайнини, или си мислиш че те свършват на териториите отнети с Ньой? Моля не трий информация за физическите характеристике на реката, обектите през които минава, и т топографските карти. елементарната култура предполага зачитане към преценката на редактора създал статията. Mpb eu (беседа) 21:44, 18 април 2015 (UTC)

Т.е. няма да си губиш времето да ме убеждаваш в личното си мнение?
Повярвай ми, не ми е приятно да вървя след теб и да трия каквото и да е. Дай ми шанс да не го правя - напиши го така, че да се разбира и да има благонадеждни източници.
Както вече ти е посочвано, Уикипедия е колективно занимание и редакторът, създал статията, няма особени права. За топографските карти - нямаш проблем (проследи историята).--Simin (беседа) 21:51, 18 април 2015 (UTC)