Беседа:Уорнър Брос

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Името[редактиране на кода]

Само да ви кажа, че никой и никъде в Америка не произнася "Уорнър Брос", bros. е съкращение на brothers, което има смисъл само в Америка, защото доколкото ми е известно не се ползва другаде (един вид диалект е). Статията трябва или да е с оригиналното си име или ако е на кирилица да е както се произнася Уорнър брадърс.--Радостина 15:43, 3 февруари 2008 (UTC)

Чудесно, но тук е България и това е българската версия на Уикипедия, а в България, колкото и да не ти се вярва се е наложило от десетилетия това погрешно произнасяне и изписване като равностойно на Уорнър брадърс. Не е единствения случай. --Uroboros 15:51, 3 февруари 2008 (UTC)
Хайде оди кажи сега, че преводачите в Бг имат и елементарно понятие какво правят. Леле, резил.--Радостина 15:54, 3 февруари 2008 (UTC)
Никога не съм живяла в Америка, но и аз го знам като Уорнър Брадърс :-) --Nad 19:21, 3 февруари 2008 (UTC)
Ето един вариант: статията се преименува на Warner Bros., и вътре започва така: "„Warner Bros.“ (среща се още като Уорнър Брос., Уорнър Брадърс, {...}) е ..." --Александър Бахнев 20:44, 3 февруари 2008 (UTC)
Аз я пренаписах, но не мога да я преместя като Warner Bros., иначе да съм го направила... казва ми, че такава статия вече съществува и името е невалидно. Ако някой знае как да го направи, моля да е премести под Warner Bros. Багодаря.--Радостина 21:23, 3 февруари 2008 (UTC)
Подава се заявка до администраторите на Уикипедия:Заявки към администраторите, може да се посочи беседата за основание --Nad 21:30, 3 февруари 2008 (UTC)

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────Поддържам предложението да се върне към Уорнър Брадърс--Ket (беседа) 15:01, 17 януари 2018 (UTC)