Беседа:Управление на репутацията

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Източници и превод[редактиране на кода]

Здравейте! От вчера нанасям корекциите, свързани със забележките за допуснатите от мен грешки, за които се извинявам, източникът е цитиран правилно, вече, съдържанието е на мястото си. Надявам се, да съм била полезна и статията да се публикува. Ако има още препоръки ще се радвам да ги сопделите! Благодаря!! --Йоана Ерменкова (беседа) 13:29, 1 декември 2012 (UTC)

Източникът нито е цитиран правилно нито въобще е валиден източник. Уикипедия не се самореферира т.е. статия от Уикипедия не може да бъде източник за друга статия. Трябва друг, външен, проверим източник. Желателно на български особена за заглавието на статията. Това „Управление на репутацията“ установен термин ли е на български или е машинален превод от английски? Второто е недопустимо;
Статии в основното пространство не се подписват;
Не премахвай шаблони като този {{Обработка|форматиране}} ако не си сигурна, че проблемите посочени в него са поправени. Така както го правиш в този и този случай се смята за вандализъм;
Обърни малко повече внимание и на форматирането. Погледни разликата между твоята последна редакция и сегашния вид на статията.
И много, МНОГО моля недей да пишеш й вместо ѝ --Сале (беседа) 14:43, 1 декември 2012 (UTC)
Източниците по превода са като английската и просто трябва да бъдат добавени, сложих и шаблон за превод. --Alexd (беседа) 20:09, 8 май 2013 (UTC)