Беседа:Уча.се

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Моля да получа повече информация защо написаната от мен страница се категоризира като реклама при положение, че съм изплозвал шаблона за компания и съм спазил всички необходими изисквания.

Аз съм против изтриването на тази статия по няколко причини:
  1. Сайта е явление в българското образование и неслучайно печели редица награди свързани с това.
  2. Сайта е мега известен и при положение, че излиза на първо място в интернет търсачките по ключовите думи, които го касаят, наличието на статия в Уикипедия няма да има отношение нито към неговата посещаемост, нито към неговата популярност. Това, което искам да кажа е, че е невъзможно настоящата статия да е създадена с рекламна цел.
  3. При наличието на километрични статии за Бай Брадър, третирането на сайт касаещ българската образователна система, защото негови уроци официално се ползват в нея, е двоен стандарт с най-грозни краски. Animsaj 18:07, 8 октомври 2015 (UTC)
Статията беше откровено рекламна към момента в, който поставих шаблона за бързо изтриване както може да се види тук. Това дали за въпросния сайт трябва да има статия или не е съвсем отделен въпрос. --Сале (беседа) 08:08, 9 октомври 2015 (UTC)
Сравних настоящата с посочената от теб версия и единствено открих "абонамент за 6 или 12 месеца". Можеше просто да го изтриеш, както е сторил Rumensz, вместо да предлагаш заличаването на статията по бързата процедура. Ако не откриваш друга реклама може да махнеш шаблона. Animsaj 09:01, 9 октомври 2015 (UTC)

Написано е като реклама[редактиране на кода]

Тази статия не е написана на обективен енциклопедичен език, а е бедно замаскирана реклама на уебстраницата. HeadPlug (беседа) 10:04, 27 септември 2018 (UTC)