Беседа:Фермион

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Извинете ме, но кой от вас знае какво е това спин, как той се създава и защо фермионите имат спин ћ/2? Би ли могъл някой да каже защо има леви и дясни фермиони? Би ли могъл някой да обясни правилата на взаимодействие на фермионите с векторните междинни бозони?

Не, ако можеш да го обясниш на човек с познания по физика на ниво средно училище, обясниш терминологията с която боравиш, онагледиш обясненията си с подходящи диаграми и графики, свържеш статията с други области на физиката като елементарни частици, квантова механика, както и като посочиш препратки към страници с научни трудове от които си черпал знанията и други страници за допълнителна информация, може би ще ми стане ясно. Smartech 20:02, 11 май 2005 (UTC)
И това доживях да видя -- беседа без статия :-) --Емил Петков 20:11, 11 май 2005 (UTC)

Аз мога да мисля и поради това не е необходимо да посоча препратка. Ако вашите велики учени, на които вярвате, знаеха това, което аз зная, то те биха го написали. Но понеже не го знаят, никой от тях нищо по въпроса не е написал. Това, че другите не знаят това, което аз мога да напиша, съвсем не означавам че написаното от мен не е вярно. Но никой "велик" псевдо учен няма да признае невежеството си, защото ще загуби своя социялен статус.А вашата подържка на невежеството само доказва, че не сте способни да мислите, поради което се покланяте на тези, които не знаят нищо по въпроса. Но винаги е така. Некадърниците бяха изритани от социализма понеже с невежеството си те не могат да бъдат ръководители и поради това те се отказаха от него, като го замениха с латино- американски див капитализъм.А сега искат да влязат в Европа с невежеството и некадърността си. Така и вие, като невежи, ми проличате на грозни типове, които обвиняват красивите че са вещици, само защото те не са грозни като тях. Така и вие отказвате приемането на моите работи само защото сте некадърни да ги разберете и поради това искате да запазите своето невежество, пречейки и на любознателните и кадърните да научат нещо ново.А вашата Википедия с грешните си статии ми прилича на порнографска литература.А вие ми напомняте с парадирането си на слабо грамотни типове. Моля не триите статията ми, а изпращайте възраженията си на моя е-маил адрес : rangelov@issp.bas.bg Йосиф

--DCLXVI беседа приноси 18:04, 28 юни 2005 (UTC)

ХИГГС[редактиране на кода]

ХИГГС - виж тук. --Webkid 08:06, 19 август 2005 (UTC)