Беседа:Царство България

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Тази статия е включена в Уикипроект История на България, чиято цел е създаването на висококачествени и достоверни статии, свързани с обогатяването за българската история. Ако желаете да участвате, посетете страницата на проекта, където може да видите списъка със задачи и да се запишете като негов участник.
A Тази статия е оценена като клас А.

Че резултатите от този "референдум" са фалшифицирани е ясно и на децата, макар и за това да е трудно да намерят източници и поради тази причина не възнамерявам да отразявам това в статията. Нека този резултат остане. От друга страна "източниците" от преди 1989 г., особено пък отнасящи се до тези събития, не може да са достатъчно обективни (дори и да са от Александър Фол), затова уточнението, че става въпрос за официални резултати, е неизбежно. Majoran 18:31, 18 ноември 2010 (UTC)[отговор]

Защо има две производни държави на това царство? Съвсем сериозно питам. Втората държава е част от наследницата на първата едва през няколко военни години, когато е окупирана територия. Това не дава никакви основания да се счита нейна производна. Втората не е отделяна от първата, че да е така.