Беседа:Шри Чинмой

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Текстът е копивио от http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=2590 --Предният неподписан коментар е направен от Uroboros (беседа • приноси) .

Позачистих. --PetaRZ 18:07, 3 март 2008 (UTC)
Видях :) За мен беше важен възпитателния ефект от откриването на копивиото и изтриването с цел да няма други подобни изпълнения. И както си го направил става добре ;) --Uroboros 18:27, 3 март 2008 (UTC)

Копирането беше направено от официалният сайт на български:

Информация на български Green 22:01, 11 март 2008 (UTC)

Лицензът на този сайт не позволява текстовете да се променят, което означава, че не може да се слагат в Уикипедия. Поздрави, PetaRZ 22:04, 11 март 2008 (UTC)

Само исках да го спомена като уточнение. Green 22:37, 11 март 2008 (UTC)

Към Green Man[редактиране на кода]

Премахването на текст с източници и вкарването на невярна информация в статия не е никак очарователно: Този протест не е по апел на организацията American Atheist, а е общо недоволство. Така че изречението предизвикани от апел от американски атеисти American Atheists е невярно и подвеждащо. Освен това е открита реклама. И двете гледни точки (противната на поддръжниците на Шри Чимной) не са равнопоставени - неговите противници имат силно интелектуално предимство. --PetaRZ 11:28, 9 март 2008 (UTC)

Към PetaRZ[редактиране на кода]

Първо да ти благодаря за обективното и неутрално мнение. Информацията я бях взел от английската версия така, че не е направено умишлено. В момента помолих за превод на основна информация за него. Интересно ми беше колко лесно в официалната страница на български е влязла толкова негативна информация. Именно за това е въпросът. Така или иначе има биографична книга за него и мисля, че истината ще излезе наяве. Дори сега се коментира нещо(историята със Статуята на Свободата), което е голяма пикантерия, но излиза един основен въпрос: Само с това ли е известен?!?

Сполай ти. ~~ Green 18:14, 10 март 2008 (UTC)