Беседа:IPod

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

iTunes[редактиране на кода]

Оправи си стила когато говориш за iTunes - повтаряш едно и също нещо по 2 пъти и е твърде разхвърляно. --Killer4o 20:51, 4 ноември 2007 (UTC)

На кого пишете това?! Бихте ли били така добър да слагате заглавия и да уточнявате за кого става въпрос. Отделно вместо да правите забележки, запрятайте ръкави и действайте.--Радостина 20:58, 4 ноември 2007 (UTC)
Надявам се така да Ви харесва, вече има заглавие, а това, за което става въпрос е следното:
Синхронизирането с компютър се осъществява посредством програмата iTunes. iTunes e програма, разработена от Apple Computer. Тя е музикален плеър. Една от главните функции на iTunes e, че тя е необходима, за да можете да използвате Вашият iPod. Напрактика с нея се осъществява качвaнето на музикалните и видео файловете на вашият iPod. В противен случай информацията ще се запази на устройството, но ще бъде качена като на storage device.
Един от проблемите е стремежът на автора да опрости изреченията. Никой не обича изречения по 3 реда, но и изречения от 3 думи също не правят добро впечатление. Също така в рамките на 4 изречения, iTunes е повторено 3 пъти. Бих предложил преправяне на целия параграф, като на мен така ми звучи по-добре:
Синхронизирането с компютър се осъществява посредством разработеният от Apple Computer (ако това е правилното наименование на фирмата) музикален плеър, iTunes. Въпреки, че качване на файлове е възможно (както при другите видове Storage Device) без да се минава през нея, тя е необходима за да бъдат разпознати те от вашия iPod.
Въпреки че има какво още да се желае, на мен ми се струва доста по-леко от претрупания с прости изречения стил на автора. А относно забележките, не винаги човек има време да се захване с всяка статия особено когато е нещо малко, така че реших просто да го маркирам за автора, така че когато намери време и желание да погледне и да прецени дали статията има нужда от оправяне. Поздрави, --Killer4o 23:24, 1 декември 2007 (UTC)