Беседа:Kill 'Em All

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Какво значи "не изразява неутрална гледна точка"? Според мен съм написал безспорни факти, които се отбелязват и в много други ревюта. Това, че статията е изпълнена със суперлативи, не значи, че е пристрастна. Все пак ако това не е албумът, който наистина въвежда нови стандарти, не знам кой трябва да е. Мога да изброя къде-къде по-добри албуми, но тук става дума за писане на история. Все пак съм споменал, че звукът в албума е все още суров и качеството(запис, вокали и т.н.) не особено високо, но не можеш да оспориш неоспоримото. Ако имаш по-безпристрастно предложение слушам с интерес. --tzeck 09:05, 27 яну 2005 (UTC)

Изчисти прилагателните и прегледай пак къде може да се махне личното ти мнение. Това е енциклопедична статия, не блог или ревю в музикален сайт или списание.
Поздрави,
<
d
i
mitA1&r
>
Gregg беседа приноси 09:23, 27 яну 2005 (UTC)
За прилагателните съм съгласен, и на мен ми направи впечатление на второ четене. Ще го редактирам допълнително. За личното мнение, ами мисля, че това е мнението на критиците. Е може да се барне оттук-оттам, за да звучи малко "по-неутрално", но коментарите пак ще са в подобна насока. --tzeck 12:53, 27 яну 2005 (UTC)
Редактирах я леко, някои изречения съм ги премахнал напълно, ако все още намирате някъде личното ми мнение ще съм радостен да споделите къде точно, за да я дооправя.