Беседа:Kill 'Em All

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Какво значи "не изразява неутрална гледна точка"? Според мен съм написал безспорни факти, които се отбелязват и в много други ревюта. Това, че статията е изпълнена със суперлативи, не значи, че е пристрастна. Все пак ако това не е албумът, който наистина въвежда нови стандарти, не знам кой трябва да е. Мога да изброя къде-къде по-добри албуми, но тук става дума за писане на история. Все пак съм споменал, че звукът в албума е все още суров и качеството(запис, вокали и т.н.) не особено високо, но не можеш да оспориш неоспоримото. Ако имаш по-безпристрастно предложение слушам с интерес. --tzeck 09:05, 27 яну 2005 (UTC)

Изчисти прилагателните и прегледай пак къде може да се махне личното ти мнение. Това е енциклопедична статия, не блог или ревю в музикален сайт или списание.
Поздрави,
<
d
i
mitA1&r
>
Gregg беседа приноси 09:23, 27 яну 2005 (UTC)
За прилагателните съм съгласен, и на мен ми направи впечатление на второ четене. Ще го редактирам допълнително. За личното мнение, ами мисля, че това е мнението на критиците. Е може да се барне оттук-оттам, за да звучи малко "по-неутрално", но коментарите пак ще са в подобна насока. --tzeck 12:53, 27 яну 2005 (UTC)
Редактирах я леко, някои изречения съм ги премахнал напълно, ако все още намирате някъде личното ми мнение ще съм радостен да споделите къде точно, за да я дооправя.