Направо към съдържанието

Диви и красиви (онлайн риалити предаване)

от Уикипедия, свободната енциклопедия
„Диви и красиви“
Жанрромантично риалити
Създател(и)Неделчо Богданов и Михаил Недков
Водещ(и)Ива Иванова и Верислав Туджаров
Сезони1
Епизоди4
Продукция
Изпълнителен продуцентНеделчо Богданов
Продуцент(и)Михаил Недков
Времетраене50-70 мин.
Разпространение
Излъчванесряда и неделя от 19:00

„Диви и красиви“ е онлайн риалити предаване, създадено от Неделчо Богданов и Михаил Недков. Кастингите за първи сезон са обявени на 7 декември 2023 г. Излъчват се в официалния ютюб канал на предаването. Първи сезон започва на 14 юли от 18:00.

7 мъже и 7 жени се събират в имение за период от 1 месец. Всяка седмица има мъжка/женска битка, церемония, битка по двойки и уъркшоп.

Мъжка/женска битка Церемония Битка по двойки Уъркшоп
Участниците в първата битка за седмицата са само жъже или само жени. Всеки от участниците в нея избира за среща с кой от представителите на противоположния пол иска да се бори. След това се излъчва победител и най-зле представил се участник. Ден след това победилят в битката извежда избранникът си на среща извън имението, а най-зле представилият се губи правото си да гласува по време на церемонията. През първата седмица отпада 1 участник, а през следващите по 2-ма. На церемониите гласуват само мъжете или само жените. Най-зле представилият се участник в индивидуалната битка губи правото си да гласува по време на церемонията. Участник гласува за представител на противоположния пол като му връчва гривна. Получателят й, обаче има право да я откаже. Гласувалият и избраникът му са отбор за предстоящата битка.