Любовни капани

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Любовни капани
Amores con trampa
ЖанрТеленовела
Създател(и)Карлос Опорто
Давид Бустос
Хайме Моралес
СценарийЕмилио Лароса
Мария Антониета Калу Гутиерес
Саул Перес Сантана
РежисураСалвадор Гарсини
КамераЛуис Монрой
АктьориИтати Канторал
Едуардо Яниес
Африка Савала
Ернесто Лагуардия
Начална мелодияLa trampa (в изпълнение на Йоан Себастиан)
Страна Мексико
ЕзикИспански
Епизоди126
Продукция
Изпълнителен продуцентЕмилио Лароса
Времетраене42-45 минути
Разпространение
ТВ каналCanal de las Estrellas
Картина480i SDTV
1080i HDTV
ЗвукСтерео
Излъчване2 март 2015 -
23 август 2015
Хронология
Свързани продукцииSomos los Carmona (2013)
Страница в IMDb

„Любовни капани“ (на испански: Amores con trampa) е мексиканска теленовела от 2015 г., режисирана от Салвадор Гарсини, и продуцирана от Емилио Лароса за Телевиса. Адаптация е на чилийската теленовела Somos los Carmona от 2013 г., създадена от Карлос Опорто, Давид Бустос и Хайме Моралес.[1]

В главните роли са Едуардо Яниес, Итати Канторал, Ернесто Лагуардия и Африка Савала, а в отрицателните – Хари Гейтнер и Нора Салинас. Специално участие вземат първите актьори Игнасио Лопес Тарсо и Лус Мария Агилар.

Сюжет[редактиране | редактиране на кода]

Семейството Кармона живее спокоен и прост живот в село, разположено в Мексико и притежава една от най-важните минерални мини в региона. Кармона са принудени да се преместят в града, след като правителството купува обширния им имот.

Семейството се състои от Факундо и Мария, които има четири деца – Алберто на 21 г., Кармен Глория – на 18 г., Сусана – на 14 г. и Хасинто на 10. Пристигайки в града, те са изправени пред много конфликти при адаптацията в големия град и това създава проблеми в семейството, заради които искат да се върнат към спокойния живот в провинцията.

От друга страна, семейство Веласко се оказват техните нови стилни и изискани съседи. Семейството се състои от Исабел и Сантяго, които имат дъщеря, Алехандра, на 14 г. Той е собственик на строителна фирма, която е в несъстоятелност. Двамата се грижат за племенниците си – Фелипе на 20 г. и Росио – на 18 г.

Първият конфликт възниква, когато Кармона пристига в града със своите животни, именно животните имат постоянно и важно присъствие в историята, които са разрушители на къщата на Веласко.

Сантяго открива, че Факундо е милионер и той може да спаси строителна му компания като инвестира в нея, но алчността му е толкова голяма, че извършва измама. Един от плановете на Сатяго е Исабел да съблазни Факундо, за да го накара да инвестира все повече и повече пари в компанията. Така се заражда и първият любовен конфликт.

Сред младежите също започват любовни истории. Най-силната е между Алберто и Росио, но има прекалено много лъжи и препятствия, които им пречат да изживеят любовта си. Те имат много общи приятели, с които посещават един и същи университет. И в университета се разиграват различни истории.

Актьори[редактиране | редактиране на кода]

Част от актьорския състав:

Премиера[редактиране | редактиране на кода]

Премиерата на Любовни капани е на 2 март 2015 г. по Canal de las Estrellas. Последният 126. епизод е излъчен на 23 август 2015 г.

Адаптации[редактиране | редактиране на кода]

  • Любовни капани е адаптация на чилийската теленовела Somos los Carmona от 2013 г., продуцирана за TVN, с участието на Алваро Рудолфи и Каролина Ареги.

Външни препратки[редактиране | редактиране на кода]

Източници[редактиране | редактиране на кода]

  Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата Amores con trampa в Уикипедия на португалски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година – от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница, за да видите списъка на съавторите. ​

ВАЖНО: Този шаблон се отнася единствено до авторските права върху съдържанието на статията. Добавянето му не отменя изискването да се посочват конкретни източници на твърденията, които да бъдат благонадеждни.​