Марселин Абадийр

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Марселин Абадийр, известна като Марселин или Марси е Кралицата на вампирите от американската анимация Време за приключения. Характерно за нея е, че тя не пие кръв, а изпива цвета на червени предмети, като ябълки, ягоди и други.

Марселин Абадийр
Име Марселин Абадийр
Възраст Физическа възраст: 18
Истинска възраст: 1003
Дата на раждане 11 май
Раса Хибрид – Вампир-демон

Дебют[редактиране | редактиране на кода]

В дебюта си тя е запознава с авантюристите Фин човекът и Джейк кучето. Тя се появява в дома им, като ги гони с нейната буква „М“, за която твърди, че я е издълбала там преди много години, за да покаже че къщата е нейна собственост. Фин и Джейк напускат дома ѝ, но в следващия дом, в който отидат тя се появява пак с буквата си. Така Фин и Джейк сменят много домове, но тя винаги е там. Те разбират, че тя се шегува с тях и се противопоставят на шегите ѝ. Впоследствие, Марселин показва чудовищната си страна и поглъща Джейк. Фин се опитва да спаси приятеля си и Марселин му го връща, след което те се сприятеляват.

Характеристика[редактиране | редактиране на кода]

Тя е рок фенка, която има китара-брадва, с която изпълнява песните си. Животът ѝ в Ооо страната я е направил смела и малко зла, но по шегаджийски начин. Тя прави шеги на приятелите си и обича да ги плаши.

История[редактиране | редактиране на кода]

Като малка е имала тъжни моменти, които споделяла с плюшеното си мече Хембо. Тя е хибрид между вампир-демон.

Външност[редактиране | редактиране на кода]

Тя има дълга черна коса, черни очи и бледа кожа. Има две дупки на врата, които показват, че е вампир. Обикновено носи тесни дънки, ботуши и сив потник, но сме я виждали и с вързана коса, карирана блуза, тесни дънки и ботуши. Винаги носи китарата си брадва, която допълва рокерския ѝ вид.