Охотник и рыболов

от Уикипедия, свободната енциклопедия
(пренасочване от Охота и рыбалка)
Охотник и рыболов
Стартиране27 април 2007 г.
ПритежателПервый ТВЧ
Картина16:9 SD/HD
Езикруски
Страна Русия,
 България
и други
Предишни именаВесёлое ТВ (27 април 2007 – 30 ноември 2009)
Свързани канали Охотник и рыболов HD
Приключения HD
Зоо ТВ
Телепутешествия
Загородный
Здоровье
Эврика HD
Уебсайтoirtv.ru
Разпространение
ЦифровоGreen tickY (Русия)
СателитGreen tickY
КабелGreen tickY
WebRed XN

Охотник и рыболов (в превод: „Ловец и риболов“) е руски телевизионен канал, собственост на Первый ТВЧ, руска телевизионна компания, основана през 2007 г. в Санкт Петербург. Стартира излъчване на 27 април 2007 г. под името „Весёлое ТВ“ (Весела телевизия). Носи настоящото си име от 1 декември 2009 г. Каналът излъчва предавания за лов и риболов. Излъчва по кабел, сателит и ефирно за Русия. Излъчва се от много телевизионни оператори в България.

На територията на Русия са достъпни още два канала с подобна тематика: френският „Chasse et Peche“ и московският „Охота и рыбалка“.

От декември 2012 г. е пуснат „първият в Русия HD телевизионен канал за мъже, увличащи се от лов и риболов – „Охотник и рыболов HD“[1].

Източници[редактиране | редактиране на кода]

  1. архивно копие // Архивиран от оригинала на 2012-12-14. Посетен на 2020-02-28. „Охотник и рыболов HD“ – новый телеканал для мужчин в формате высокой четкости!
  Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата „Охотник и рыболов“ в Уикипедия на руски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година – от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница, за да видите списъка на съавторите. ​

ВАЖНО: Този шаблон се отнася единствено до авторските права върху съдържанието на статията. Добавянето му не отменя изискването да се посочват конкретни източници на твърденията, които да бъдат благонадеждни.​